✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, March 6, 2015

Alhamdulillah..Dapat Tawaran Menjadi Duta !

Alhamdulillah..Dapat Tawaran Menjadi Duta ! | Salam.. Ni haaa baru nak cerita.. Berkaitan dengan tawaran jadi duta.. Huhuhu duta? Uzu jadi duta? Mesti ramai yang tak percaya.. termasuk uzu..

Uzu dapat email tu last week rasanya.. Alhamdulillah... Bila dapat email " do u interested to be DUTA of dot dot dot ?" terus rasa... biar betul kan?? Haaaa teruja dan happy tau ! Terus update status kat fb... Hehehehe
Mesti ramai yang nak tau kat , uzu jadi DUTA product apa? Hahahaa.. uzu tak boleh bagitau lagi sebab uzu baru terima dan tengah dalam proses perbincangan lagi.. InsyaAllah kalau ada rezeki, ada lah gambar uzu dengan product tu.. Kalau takde...insyaAllah rezeki lain pasti muncul.. Hehehe..

Walaubagaimanapun, doakan uzu murah rezeki ye ..Doa yang baik2 je tauu ! Hehehe.. Sayanggg korang semua... Once dah confirm betul-betul, dah shoot semua bagai, uzu akan bagitau product apa.. Nantikan next update ye ! Salam... ^^v

Taknak ucap Tahniah ke ?


Thursday, March 5, 2015

What?? Seriously ?? Keluarkan Duit Kat ATM Pun Dikenakan GST ??

What?? Seriously ?? Keluarkan Duit Kat ATM Pun Dikenakan GST ?? |  Salam. Terasa benggang bila uzu terjumpa gambar kat atas ni... Betul ke tak kenyaataan yang dikeluarkan atau ni gambar edit je?? Tak ! Tak edit.. uzu sendiri ada resit cimb ni...

Tapi dengar cerita, kena cas GST ni kalau kita keluarkan duit dari bank lain, contoh CIMB - MAYBANK .. Haaa baru kena cas.. Tapi kalau CIMB-CIMB tak kena cas... Huhu lega sikit kat situ.. So lepas ni, kurangkan ambik duit kat bank lain yer kalau tak nak kena GST .. ok ? Huhu ..Salam

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com