Buffet Ramadhan Di Philea Mines Beach Resort Seri Kembangan

Buffet Ramadhan Di Philea Mines Beach Resort Seri Kembangan | Salam.. Minggu pertama puasa, alhamdulillah berpeluang dapat review buffet ramadhan kat Philea Mines ni..Terima kasih Philea Mines kerana menjemput kami :)

Haaa btw kan, buffet ramadhan philea mines resort adalah first time diorang buat buffet ramadhan.. Philea Mnes ni pun baru buka last year then disebabkan tak nak kelam kabut last year kan, tu sebab baru tahun ni baru ada buffet ramadhan :) Memang lama juga diorang buat preparation kan? Terbaik laah Philea Mines ni.. Sebab tak fikir keuntungan semata-mata , tapi fikir customer.. Kang kelam kabut kang, makanan tak sedap lah, servis tak best lah, macam-macam hal dan tahniah lah  sebab buffet ramadhan di Philea Mines ni memang sedap sedap :) 
Untuk pengetahuan korang kan.. Buffet Ramadhan Philea Mines Resort ni berkonsepkan open air restaurant, ada view yang sangat cantik, ada perskitaran yang ala-ala private resort, rasa tenang sangat berbuka kat situ.. Waktu ni lah nak lari daripada bunyi bising lebuhraya, memang sunyi sepi.. Depat open air restaurat tu ada beach (tasik mines).. Fulamak serius best.. Macam betul2 pantai :)

Buffet ramadhan kat sini memang sedap-sedap.. Macam-macam jenis makanan kat sini yang banyak takde kat tempat lain.. Contoh paling rare sekali.. Ada aiskrim potong yang 20sen tu ! Hahaha kelakar lakk.. Hmm siput sedut lah paling sedap sekali.. Berkali-kali tambah.. Huhu lepas makan siput seduut kat sini, dia punya sedap tu esoknya dah reti makan siput sedut.. Tetiba jadi fav food pulak .. kahkah.. Eh jom lah tengok makanan yang ada kat buffet ramadhan Buffet Ramadhan Di Philea Mines Beach Resort ..
main course
dessert..
Gambar ni ada separuh menu je.. Banyak lagi menu tapi gambar-gambar tu hilang.. HUwarghhh tak tau kat mana uzu simpan..Walhal memang dah snap semua menu yang ada.. Hmm sedih tapi harap gambar-gambar ni boleh berjaya memikat hati korang nak makan sini.. Alaaa next year lah k? Acik tak? hihi.. Ok lah tu je lah.. Sesiapa nak order next year (sebab ramadhan dah nak abis) Boleh contact kat bawah ye :) Salam...

Harga :
Dewasa RM75
Kanak-Kanak RM40

Untuk Matlumat Lanjut :
Contact : 019-6001558

Jus Lutox Dnars

Jus Lutox Dnars | Baru ni ada tengok kawan share contest menang duit raya dari DNARS dekat facebook DNARS JUS LUTOX (Link http://bit.ly/2siHxm3). Cuma LIKE, KOMEN, SHARE & TAG dan HASTAG #DuitRayaDnars. InsyaAllah ada rezeki tak kemana. 1 Syawal ni keluar result lepas tu, 2 Syawal terus dapat duit raya untuk pemenang. Kalau korang nak join tu cepat-cepat la sebelum hari raya. Ada rezeki tu ada la kan. InsyaAllah.

Sebenarnya pernah dengar tentang Jus Lutox Dnars ni. Tapi tak pernah tau sangat untuk apa, so dah kebetulan join contest Duit Raya ni terus baca mencari info Jus Lutox ni. Not bad juga la produk ni. Tengok testimoni pengguna Lutox ni pun boleh kata positif ja semua. Alhamdulillah kan.. 

Uzu bukan apa, dalam bulan puasa ni banyak juga beraktiviti. Siang kerja, malam solat Terawih dan kadang-kadang kemas rumah rumah. Biasalah mood nak raya. Dekat-dekat nak raya ni lenguh badan sebab dok shopping. Ehhh.. tak banyak pun. Tapi dah memang sesak kan. Kereta sesak sampai asyik tekan brek, dalam butik lenguh berdiri test baju. Rasa berotot pulak tangan ni.

Nak dijadikan cerita dah kebetulan baca tentang Jus Lutox Dnars ni. Aku kongsikan ada 12 kebaikan utama Jus Lutox Dnars ni dengan korang;
12 Kebaikan Jus Lutox Dnars
1) Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.
2) Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.
3) Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.
4) Melancarkan peredaran darah.
5) Melancarkan proses penghadaman.
6) Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.
7) Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
8) Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.
9) Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.
10) Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.
11) Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.
12) Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh

Tapi kan.. mulanya risau juga la, sebab tak tau apa kandungan Jus Lutox Dnars ni. Terus Tanya contact FB Dnars tu sebab nak cuba tapi risau apa la yang ada dalam Jus Lutox ni. Lepas di terangkan Jus Lutox ni hanya guna bahan semula jadi. Antara kandungan utama yang ada macam Kurma, Madu, Lemon, Halia, Pegaga, bayam, Markisa, garam bukit dan Delima. Tengok kandungan pun dah jadi yakin sangat dengan khasiat yang InsyaAllah kita boleh dapat.
Alhamdulillah yang lebih meyakinkan bila Jus Lutox Dnars ni mendapat Sijil Pengiktirafan HALAL daripada JAKIM. Tak da la bila minum dengan saudara atok dengan opah ni ditanya pulak halal ke kan. Nak balik kampung nak juga kongsi dengan dorang.

Mostly bila baca review pengguna yang dah minum Jus Lutox Dnars ni ada yang kongsi seronok sebab dah tak rasa sakit lutut lagi. Ada juga yang kongsi dah lama sakit sendi tapi Alhamdulillah lepas minum Jus Lutox Dnars memang membantu memulihkan. Makin tak sabar lak nak cuba minum ni.

Kiranya kalau minum bulan-bulan puasa ni memang lagi bertambah la tenaga. Hujung nak dekat raya ni tak la rasa lemau sangat badan kan. Jadi aku pun apa lagi. Tengah tunggu jus Lutox Dnars sampai rumah ja ni. Jus Lutox Dnars boleh diambil setiap hari dan sesuai untuk seisi keluarga. Jadi balik raya bukan minum sorang tau. Minum satu keluarga, atok, opah, saudara, sepupu, da nada lebih boleh la kongsi dengan tetamu yang dating.

Jadi kalau korang nak info dan nak order Jus Lutox ni boleh terus secara atas talian dekat  :

Website : www.lutox.com.my

Mengapa Nak Beli Yang Mahal Sedangkan Ada Yang Lagi Murah? Kualiti Pun Sama

Mengapa Nak Beli Yang Mahal Sedangkan Ada Yang Lagi Murah? Kualiti Pun Sama ] Salam.. Haa apa benda lah uzu merepek ni kan? Kah kah kah sebelum uzu nak balik raya ni, uzu nak cerita pasal kenapa kita nak bayar benda yang mahal sedangkan ada yang lagi murah? Padahal kualiti lebih kurang sama.. Kisahnya uzu ni darimemang kebetulan habis syampoo semalam.. So selalunya uzu akan beli syampoo Sunsilk dan selalu uzu akan beli barang-barang kat Watson. Yeah peminat tegar .. Belum lagi bab beli makeup kat Watson sampai beratus-ratus habis. Kah ! Kah ! Pantang Nampak Watson, mesti masuk..

Berbalik kepada cerita tadi, uzu nak beli syampoo Himalaya tapi habis stok lah pulak.. Uzu dah lah urgent nak guna syampoo sebab 2 hari dah tak basuh rambut. Eh ! Tak senonoh hahaha bila takde syampoo ni terpaksa beli syampoo yang ada. Time tu Nampak syampoo Whatson.. Ambik je lah.. Kang nak cari syampoo lain, nak pilih pilh pilih tu kang  berjam, marah kang encik tunang yang tunggu kat luar.. So tu yang ambik syampoo Watson tu.. Tak pernah terfikir nak beli syampoo Watson.. Apa lah rasanya eh?

Banyak jenis syampoo jenama wahtson ni. Korang boleh pilih..
Ok sampai rumah… Sebelum berbuka tu uzu pakai lah syampoo Whatson ni.. Buka botol, wuu bau wangi.. Not bad lah kan? So uzu mandi pakai syampoo Watson ni lah…Wahh banyak  buih… Bila basuh basuh tu lembut lah kekdahnya syampoo ni.. Best woo pakai…Rupanya syampoo Watson ni, “don’t judge a book by its cover” .. haa jangan tengok packaging je, tak nak beli.. Lagi pun barang Watson ni kan memang murah tapi kualiti syampoo sama je dengan syampoo branded, syampoo sunslik contohnya..
Haa benda yang best ni, uzu akan beli dan beli lagi.. Uzu kalau dah suka satu benda tu, contohnya baju kan, akan beli banyak tapi lain color. Haha sama juga macam syampoo Watson ni.. Tapi sebelum ni memang uzu banyak beli jenama Watson, contohya wet tissue, tisu, pencuci tangan , haa kali ni beli syampoo.. Sebab bila masuk Watson, memang banyak produk yang ada tapi Watson juga yang paling murah? Hehehe

So, kenapa nak beli yang mahal sedangkan ada yang murah ? Meh lah sesame kita tukar syampoo kepada jenama Watson..Macam uzu .. Lepas ni dah tak pandang syampoo lain.. Hihi beli brand Watson je. Jimatt ! makin dah kerja ni, makin sangat berjimat cermat..Ye lahh dah nak kahwin ni.. Kah kah kah ! Ok lah uzu nak buat kerja.. Dah jam 9 pagi ni.. Officemate pun dah start masuk kerja. Bos pun dah lalu lalang.. Ok lah bye Salam :)


MENANGI SHOPPING SPREE DENGAN FASHA SANDHA

Eh eh sebelum terlupa, Watsons Malaysia ada buat simple contest.. Siapa nak shopping dengan Fasha Sanda, kna follow syarat-syarat contest kat atas ni eh ..

1. Ambik gambar selfie produk watsons dengan produk lain
2. Share nape korang lagi pilih nak bertukar ke produk Watsons?
3. Guna hashtag #myswitchandsave #watsonsmalaysia

Untuk maklumat lanjut :
Facebook : Watsons Malaysia
Instagram : @watsonsmy
Hashtag : #myswitchandsave #watsonsmalaysia

Set Combo Mek View : Foundation Mek View + Mek View Soothing Serum

Set Combo Mek View : Foundation Mek View + Mek View Soothing Serum | Salam.. Alhamdulillah berkesempatan review produk baru ni, ni first time juga uzu dengan produk ni.. Tengok packagiing lawa gilaaa. Uzu suka combination colour hitam dan gold.. Tadi shopping kat Bangi Sentral, uzu punya bakul bakul baju semua kaler hitam dan gold. Sangat kebetulan semua. Hihi.. Memang pandai lah kan team Mek View pilih kaler ni :p

Apa yang uzu suka pasal Mek View ialah packaging dia bukan takat kaler dia lawa tapi nampak exclusive. Beli baju lawa-lawa beratus tapi bab mekap pun kena nampak exclusive juga tapi exclusive masih dibawah harga mampu milik.. So meh lah kita review Foundation Mek View ni..

Mek View International - Two Way Cake With Full Coverage
Uzu ni memang suka mekap. Tapi takde lah pandai pakai mekap sangat.. Macam-macam brand yang uzu guna.. Beli foundation pun kat Sephora.. Memang best lah kan foundation kat Sephora. Tapi uzu ni jenis mekap sampai zohor je.. Bila dah masuk waktu, uzu akan remove mekap-mekap uzu .. Lepas tu uzu tak pakai pape bedak pun sampai lah balik. Hehehe. Kekadang tu, bila dah remove mekap, muka selekeh gila.. Hahaha ni kalau jumpa member ni, confirm dia tak kenal.. 
So bila dapat review foundation mek view ni kan, haa 2 way cake with full coverage, means lepas ni uzu boleh pakai bedak ni je lah lepas sembahyang... Takde lah kena pakai foundation tebal tu maklumlah pakai foundation tebal tu 2 3 kali juga nak kena basuh muka.. Kita nak sembahyang ni kan, kena bersih betul-betul muka sebelum ambik wuduk.. Haa dengan foundation mek view ni memang mudah. Tempek je kat muka.. Bila masuk asar pulak, cuci lah muka sekali. Tak yah cuci berkali-kali macam foundation tebal tu, kekadang pakai wet tissue baru bersih. Hehehe.. Lepas ni kan, takde lah bos kat ofis tengok muka selekeh tak paak mekap lepas tengahari :D
Actually Mek View International ( Two Way Cake With Full Coverage ) ada 2 jenis colour sahaja iaitu Nomal dan Light Beige . Uzu ambik Normal . Normal sesuai lah dengan muka uzu yang hitam ni. hahaha..

Kelebihan Actually Mek View International ( Two Way Cake With Full Coverage )
Tak dinafikan foundation mek view ni memang mesra wuduq. Maksudnya, senang cuci, halal dibawa solat. Alhamdulillah tq sebab keluarkan produk yang mesra wuduk ni.. Pasti ramai yang suka kan bila ada foundation macam ni ?? Uzu pon suka :)

Produk ni juga tahan lebih dari pada 8 jam.. So uzu tak sempat lagi nak try tapi InsyaAllah bila dah tak boleh solat, baru boleh try sama ada foundation ni kekal 8 jam ke tak? Haaa .. Gituew.. Foundation ni 7x lebih dari ringan .. Tekstur yang lebih hangus dan yang penting ada UV protection spf 50..

Manfaat Actually Mek View International ( Two Way Cake With Full Coverage )
Manfaat foundatin mek view, lindungi kulit draipada sinaran UV, ni sesuai ngan uzu sebab uzu ni pagi dan petang memang kena panas bila jalan kaki ke LRT pergi dah balik kerja. Memang serius lah kan ketara gelap sikit sebab takde pakai uv protection kat muka.. krik krik.. Foundation tak melekit, boleh hilangkan mata panda, lembapkan kulit, rawat kulit rosak, kecilakan liang-liang pori, hilang parut jerawat, memutihkan kulit, kusam dan bitin hitam dann hilangkan kedutan diwajah..  Wahh banyaknyaaaaa kebaikan yang ada di dalam Actually Mek View International ( Two Way Cake With Full Coverage ) ni kan? Puas hati dengan foundation ni :)

Mek View Sooting Ivy Serum
Serum adalah benda yang uzu suka sangat-sangat. Berapa seum dah habis kat bilik uzu ni ha. Memang dari dulu suka serum.. Tukar-tukar serum lah.. Kali ni nak try Mek View Sooting Ivy Serum pulakkk. Awrrr .. Tau tak kenapa uzu suka serum? Serum ni benda yang paling cepat zupppp meresap ke dalam kulit kita. So serumm ni sangat cepatt keluar hasilnyaa sebab cepat je muka kita dah elok, muka dah cantik sebab serum ni... So agak-agak Mek View Sooting Ivy Serum best tak? Hihi..
Serum ni kena pakai 1 atau 2 x sehari.. Kalau uzu, uzu akan pakai serum ni waktu pagi , lepas mandi, lepas cuci muka, terus pakai serum ni tauuu . haa dia melembapkan kulit. Tunggu dia kering baru pakai mekap.. Atau pakai foundation mek view. Setel dan simple.. Hihi .. Sayangnya rasa serum mekview yang pihak Mek View hantar yang memula hancur berkecai. Ya Allahhh sayangnya.. Nasib baik pos kedua ni elokkk.. Fuh berdebar buka parcel.. Risau sampai-sampai dah berair plastik. Hahaha macam 1st parcel.. Terpaksa uzu buang :( Wuuu rasa sedih nak buang lagi-lagi serum ni bukan beda murah.. Hihi.. 

Kebaikan Mek View Soothing Serum
Yupss actually semua serum ada fungsi yang lebih kurang sama dengan serum lagi tapi Mek View Soothing Serum ni lain sikit... Apa yang uzu suka sebab dia bagi kelembapan kat muka kita.. Sejujurnyaa uzu ni jeniss kulit muka yang sangat berlebihan minyak sebab air takde kat kulit.. Kulit muka uzu tak lembap thats why lah kulit berminyak sebab takde kelembapan yang sekata..  So kalau yg kulit muka berminyak tu, rajin-rajin guna pelembap atau pakai je Mek View Soothing Serum ni.. Tak yah beli dah pelembap. Jimat duit sebab serum ni ada fungsi melembapkan kulit. 2 in 1 gituuw. hihi..

Mek View Soothing Serum boleh menyejukkan muka, menyegarkan kulit , haaa tak yah beli penyegar dah hahaha, eh jimat sokmoo dengan Mek View Soothing Serum kan kan kan korang ? Apa lagi yang jimat ni ?? hahaha . Ok sambung balik, serum ni boleh buat foundation kita tahan lama, boleh kecilkan pori,dan kurangkan rasa selesa pada kulit. Wahhh best doh Mek View Soothing Serum ni ? Macam-macam kebaikan yang ada.. Lagi-lagi boleh tahankan foundation.. Kena wajib pakai ni sebelum pakai mana-mana foundation :) OMG ! OMG ! besttttt gilerr :D
 
   
 
Best gila pakai .. Bila pakai tu macam pakai penyegar pulak sebab rasa segar je muka ni. Fresh look.. Esok pagi sebelum p kerja, pakai dulu serum ni.. Uzu kan pagi-pagi kena panas, tak sampai ofis , mekap dah jadi mak nyah dah.. hahaha.. Nak kena pakai serum ni dulu, baru elokk baru tahan mekap tu ye dak? Pakai lagi foundation dari Mek View.. Set combo yang sangat menarik. Hihi..

Haaa ok lah tu je lah review uzu untuk produk combo Mek View ni.. So far dua-dua memang terbaik ahhh .. Ni kena bwak balik kampung nak raya, nak suh kakak-kakak try pakai :p Diorang bab benda baru memang excited nak try.. Hihi..  So sesiapa yang berminat nak nak dapatkan 2 produk ni , boleh tengok info-info kat bawah ye..  Salam.. 

Harga :
Mek View International - Two Way Cake With Full Coverage = RM 79(SS) RM85(SM)
Kebaikan Mek View Soothing Serum = RM 35 (SS) RM40 (SM) 
Set Combo Foundation + Serum = RM100 (SM) RM105(SS)

Untuk Pertanyaan & Pembelian :
Instagram : @mekview.hqhttps://www.instagram.com/mekview.hq/
Whatsapp : 017 - 351 1510

Gunalah "Shurah Pencerah" Untuk Kelihatan Terlebih Cantik Di Hari Raya

Gunalah "Shurah Pencerah" Untuk Kelihatan Terlebih Cantik Di Hari Raya | Salam..Wahh Shurah dah ada produk baru eh? Siap kaler pink pulak pakaging dia.. Lawa gila kot !! Dulu bukan ke pakaging colour biru? Ni dah bertukar mood eh : ;p 

Hihi siapa lah kan tak kenal Shurah ? Masuk mana-mana kedai pun terjumpa produk Shurah ni. Betapa hebatnya brand Shurah sampai lah pihak Shurah mengeluarkan produk terbaru iaitu Shurah Pencerah... Pakaging dia pun comel je tema putih pink.. UZu kalau nampak pakaging lawa macam ni, dah rembat dah.. Kekadang uzu ni akan beli barang sebab dia kaler pink .. Nak semua pink punya pasal kan.. Hahaha ni pon rasa awww kan best dapat satu set pencerah Shurah ni.. :D

Btw uzu nak cerita sikit apa yang best tentang produk terbaru Shurah iaitu Shurah Pencerah?  Mesti ramai lagi yang tak perasan kan Shurah telahpun keluarkan produk baru yang untuk tujuan mencerahkan kulit wajah? lagi-lagi kita ni nak raya, kulit mesti nak cantik kan? Dah setahun tak jumpa, mesti lah muka kita lagi lawa dari raya tahun lepas.. Betul tak? hihiihi..

Apa itu Shurah Pencerah?

"Rangkaian Shurah Pencerah yang diperbaharui ini mempunyai bahan aktif Clear White dan Shiny Glow untuk memutihkan kulit serta menghidratkan kulit agar sentiasa lembap dan berseri. Set lengkap ini mengandungi pembersih muka, losyen, penyegar, pelembap, krim siang dirumus dengan pelindung UV untuk melembap & melindungi kulit daripada sinar UV yang membahayakan dan juga krim malam yang membuatkan wajah lebih cerah dan berseri"

Fungsi Fungsi :

Clear White : Mampu mengurangkan penghasilan melanin selama 24 jam dan memutihkan kulit dalam masa 7 hari sahaja. 

Shiny Glow : Diperbuat daripada bahan semulajadi ekstrak akar kunyit yang memberikan efek cerah pada kulit mencerahkan dan mempunyai efek Anti-tyrosinase.

Produk-Produk Shura Pencerah:

1. Shurah Pencerah Pembersih Muka ( 50ml, 100ml)
Dirumus untuk membersihkan kotoran dan minyak muka yang berlebihan tanpa mengurangkan lembapan semulajadi kulit. Kulit akan menjadi lebih bersih, lembut dan cerah berseri. 

Cara penggunaan :
Picitkan sedikit pembersih muka pada tapak tangan. Campurkan dengan air dan gosok hingga berbuih, kemudian urut lembut pada wajah sehingga semua kotoran hilang. Bilas dengan air bersih. Untuk kesan lebih baik, gunakan bersama Shurah Pencerah Penyegar.
2.Shurah Pencerah Penyegar (120ml)
Dirumus khusus tanpa alkohol untuk membersihkan kulit secara mendalam disamping mencerahkan dan mengecilkan liang pori wajah tanpa menghilangkan lembapan kulit. 
Segarkan kulit anda setiap kali selepas membersihkan muka sebagai persediaan untuk menerima penggunaan produk yang seterusnya.

Cara penggunaan :
TItiskan penyegar pada kapas kering dan sapukan pada seluruh wajah dan leher untuk membersihkan lebihan kotoran. Wajah anda akan rasa lebih lembap dan segar.
3. Shurah Pencerah Pelembap (120ml)
Dirumuskan dengan tekstur yang ringan dan tanpa berminyak, pelembap muka ini dapat mengembalikan kelembapan disamping mencerahkan kulit anda. Juga mengandungi Pelindung UV untuk melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang membahayakan. Kulit akan menjadi lebih lembap, gebu dan cerah berseri. 

Cara penggunaan :
Sapukan pelembap pada muka yang telah disegarkan dengan Shurah Pencerah Penyegar. Urut perlahan pada seluruh wajah dan juga leher.
4. Shurah Pencerah Krim Siang (40g)
Krim muka yang tidak melekit ini dapat mencerah dan melembapkan kulit anda supaya lebih cerah sekata dan berseri. Dengan rumusan SPF30, ia dapat melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang merbahayakan.

Cara penggunaan :
Sapukan krim pada wajah dan leher. Boleh digunakan pada waktu siang untuk memelihara dan melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang membahayakan. Gunakan selepas Shurah Pencerah Serum. 
5. Shurah Pencerah Krim Malam (40g)
Krim muka yang dirumus khusus untuk merangsang proses pencerahan kulit semasa anda tidur dengan lebih intensif. Pada waktu malam, kulit kita lebih mudah untuk menerima nutrien dan vitamin yang diperlukan untuk memperbaiki kerosakan yang dialami pada waktu siang. Ia diserap ke dalam kulit dengan cepat untuk memelihara kulit anda agar lebih lembut, lembap dan cerah berseri.

Cara penggunaan :
Sapukan krim pada muka dan leher setelah disegarkan dengan Shurah Pencerah Penyegar Digunakan  pada wktu malam untuk merawat dan mencerahkan kulit anda semasa tidur. Gunakan sebelum Shurah Pencerah Serum.
6. Shurah Pencerah Losyen Tangan & Badan ( 140ml & 400ml)
Losyen tangan dan badan yang tidak berminyak ini dirumus dengan Pelindung UV untuk melembap dan melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang merbahayakan. Ia dapat diserap dengan pantas ke dalam kuit anda untuk mencerahkan kulit dengna cepat dan berkesan. Gunakan selalu untuk kulit yang lembut dan cerah sekata. 

Cara penggunaan :
Sapukan losyen pada tangan dan badan terutamanya selepas mandi.

So korang, Shurah Pencerah dah pun explain mengenai produk, kebaikan, macam mana nak guna, bila nak guna, so memang info ni sangatlah berguna bagi bakal pengguna Shurah Penyegar nanti. Dari pencuci muka, penyegar, pelembab, krim siang, krim malam dah last sekali losyen tangan dan badan. memanh perfect dari atas ke bawah Shurah Pencerah ni.. Wahh kebaikan yang ada pun not bad kan? Rasa-rasa sempat tak lagi cerah sblm raya? Haaaa insyaAllah sempat ! Sesiapa baca blog ni, boleh cecepat dapaatkan produk Shurah Pencerah di manaa-mana kedai berhaampiran anda.Salam :)

Untuk Maklumat Lanjut :
Facebook Shurah Malaysia : https://www.facebook.com/ShurahMalaysia/
dan follow hashtag #shurahmy #shurahpencerah
Untuk pembelian di dalam talian: http://www.jetaine.com/shop/