✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, August 24, 2016

Cari Hadiah Birthday? Anniversary? Goodies Kahwin, Kenduri D??, Handcraft Comel Kan Ade..

Cari Hadiah Birthday? Anniversary? Goodies Kahwin, Kenduri D??, Handcraft Comel Kan Ade.. | Salam.. Bagi yang tengah bingung nak bagiah hadiah kat anak ke, suami ke, adik ke, kakak ke, abang ke, makcik pakcik ke, nak bagi bestfriend hadiah kahwin ke atau macma-macam lagi nak bagi kan? Haaaaa ni Handcraft ada.. Comel-comel lagi..

Handcraft biasanya dibuat oleh orang-orang yang kreatif macam uzu ni haaa. Uzu pon buat benda ni zaman-zaman 5 tahun lalu. Siap masuk paper ok tahun tu.. Memang suka sangat jahit-jahit benda comel macam ni tapi dah tak boleh buat dah sebab dah pencen.. Hehe haa ok lah jom tengok apa yang comel sangat tu ye?

Macam-macam Ainnadia Craft Collection buat sebenarnya.. Bukan takat kat gambar je ok.. Haa nanti kalau yang berkenan nak buat benda kat atas ni haaa.. Nak buat untuk kereta sendiri siap ada nama kita sendiri ni kan, bolehh skodeng page Ainnadia Craft Collection ni.. Nanti mana tau ada lagi design lawa kat page tu kan.. Apa pun kalau nak tanya pape boleh contact info kat bawah ye :)

Instagram : @craftcomel 
Whatsapp : 0137395765


Tuesday, August 23, 2016

IMAAN SUCI CLEANSING WIPES : Pembersih Muka Yang Cepat & Mudah :)

IMAAN SUCI CLEANSING WIPES : Pembersih Muka Yang Cepat & Mudah :) | Salam. Uzu kalau nak buang mekap kan, memang susah wei.. Nak 3 4 5 kali basuh baru bersih.. Tu pun tak bersih tu haaa. Kekadang maskara melekat lagi kat mana sampai esok pagi.. Maklumlah kan.. uzu bukan berani lama-lama kat dalam toilet lagi-lagi malam.. Fuh seram beb..

So bila adanya Imaan Suci Wipes ni kan, senang je nak cuci muka.. Kat dalam bilik ambik wipes ni, bersihkan muka.. So bila p tandas, boleh cuci cepat2 muka tu haa. Takde lah takut nak g tandas kan lelama.. 

Ceritanya kat sini, best pakai Imaan Suci Cleansing Wipes ni.. senang je nak tanggal mekap.. Yang penting wangi.. Wangi sangat!! Lagi-lagi sesuai untuk kita yang pakai mekap ni.. Kalau tengah travel ke tengah jalan-jalan, kalau nak singgah solat, muka kita kena bersih tau ! Haaa tak boleh kotor-kotor so memang sangat membantu sebenarnya :) Ok tuk info lanjut boleh baca info-info kat bawah ni..

1. APAKAH PRODUK IMAAN SUCI WIPES?
- Ianya adalah produk penanggal makeup dalam bentuk tisu lembap (wet tissue makeup remover).    
- Ianya datang dalam packaging yang kecil (10 helai setiap peket) So sangat mudah untuk di bawa kemana sahaja.

2. BEST KE PRODUK IMAAN SUCI WIPES?
-Produk ini adalah produk no 1 di MALAYSIA.
-Suci tanpa alkohol. (yang dijual di farmasi-farmasi banyak yang ada alkohol)
-Mudah dibawa kemana sahaja.. Simpan dalam handbag je.
-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
-Tanggalkan makeup sepantas 10saat je(tu pun bergantung kepada ketebalan mekaplah-pastinya harga mampu milik.

-Perempuan suka cantik dan bersolek walau berbedak.. tapi susah sikit bila bab nak cuci muka dan ambil wudhu especially kalau kita travel atau di pejabat. Kini IMAAN SUCI WIPES boleh selesaikan masalah ni. 
-ISW adalah satu produk yang  Sangat berkualiti.  Ini bukan produk dari China tau,bahan didalam produk ini didatangkan khas dari Korea.
Yang berminat nak try Iman Suci Wipes ni, boleh contact info kat bawah ye.. Sebarang pertanyaan mengenai harga juga boleh wasap je Hazirah Syah tu haa.. Agen Imaan Suci Cleansing Wipes yang berdaftar :)

Info Lanjut
Instagram : instagram.com/iuzira
Whatsapp : 0193922261

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com