Promosi My Favourite Perfumes Puasa 2014

✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

 photo antivirus_termurah_zpsde17c886.gif

Saturday, September 20, 2014

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari di Agrofarmstay Melaka #day1

As-Salam

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari #day1 | Yeahh ni lah yang paling uzu tertunggu-tunggu sebab ni kan aktiviti yang berkumpulan dan melibatkan keluarga kelab blogger ben ashaari.






Semalam kami ada ice breaking, sesi kenal mengenal, sesi mengenal lebih lanjut mengenai Agrofarmstay Melaka yang mana tempat ni sangat menarik. Macam-macam ada. 

Pada lewat malam pula , kami ada meeting kelab yang mana membincangkan perkara-perkara tertentu untuk penambahbaikan kelab sendiri. Wow terbaikk beb ! 

Apa pun, uzu sangat have fun kat sini. Boleh tenangkan fikiran, beriadah bersama rakan-rakan blogger yang lain. Hehe ok waiting for next entry. Salam.



Thursday, September 18, 2014

Lunch Date With Syarif Sleeq di Sunway Piramid

As-Salam

Lunch Date With Syarif Sleeq di Sunway Piramid | Hari selasa hari tu, uzu ke Sunway Piramid sebab dapat invite dari tonton tuk lunch date dengan si kacak Syarif. Gila nak tolak? Sleeq kot ! Nak pengsan je . Haha so uzu ajak lah beberapa blogger tuk join sekali. 



Lunch date kami ni kat Johnny Rocket kat Sunway Piramid. Betul-betul kat depan kepala singa tu. Yang bestnya Johnny Rocket ni, selang 30 minit pekerja mereka akan memasang lagu dan semua pekerja menari ikut lagu. Haha. 1st time tengok wei. Best juga. Rasa nak ikut menari je.


Selain dari blogger, media, beberapa pemenang contest Sleeq pun turut hadir memeriahkan lagi majlis. Sebenarnya ia juga sempena ulang tahun yang ke-4 dan sempena 4 juta pengguna yg berdaftar ! Wowww keep it up tonton! Uzu pun memang tiap hari bukak tonton tau !

Tonton juga ada siri web baru tau , Hanya Satu yang tampilkan Syarif sendiri..Korang boleh la buka tonton. Dah start cerita tu dari 15 September sampai lah 17 October, setiap Isnin - Jumaat jam 12 tengahari. 

Thanks Syarif atas layanan yang sangat baik. Syarif ada record video tau tuk pembaca blog uzu, haa meh terjah SINI . Dan yang paling penting ialah selfie bersama. Tq sebab tersangat sporting ! Oklah. Tu je. Hehe. Nak tido dulu. Nak mimpi Syarif kejap lagi .. Assalamualaikum :)