✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, July 30, 2015

Jom Cantik Dengan Coffee Pink By Pinkish Beauty Cosmetic


Jom Cantik Dengan Coffee Pink By Pinkish Beauty Cosmetic | Salam. Hari ni uzu nak review sejenis minuman kopi pink yang mana kopi ni lebih bertujuan untuk kecantikan. Pelik uzu kenapa nama dia kopi pink eh? Benda apa yang pink? Oh rupanya nama kopi pink tu diambil dari nama company diorang, Pinkish Beauty Cosmetic. Oh baru tahu.. hehe
Mengenai Coffee Pink :)
Sejenis minuman yang mana satu-satunya minuman kopi yang ada mengandungi Pearlizer coffee beans ataupun nak senang faham, namanya kopi mutiara. Kopi pink ni tande kologen, takde gula tapi cara kopi pink ni diadun dengan bijirin formulasi terbary dan pertama yang pelik dan istimewa. 

Bagi mana-mana yang ada masalah kulit kering, macam uzu ni, memang ada masalah kulit kering lebih-lebih lagi bahagian kaki, masalah jeragat, masalah kulit kusam atupun normal pun boleh minum kopi pink ni.

Kopi pink ni dihasilkan gabungan resepi moden dan islamik sebab ada habbatusauda dan madu. Haa mesti ramai kan dah tau kelebihan dan kebaikan habbatusauda, memang bestlah kopi pink ni.. Dan tak lupa juga ada agen pemutih serta Vitamin A, C dan E tuk bertujuan mempercepatkan kulit memutih dan berseri-seri.. Ni nak kahwin ni, minum kopi pink konpem tambah berseri-seri muka :)

Diperkaya lagi dengan campuran bijirin tenaga atau dikenali sebagai energy malt/cereal untuk memberi tenaga dan kenyang selama 8 jam hanya dengan satu sachet di awal pagi. Memberikan kesan yang HEBAT tanpa kesan sampingan untuk kesihatan dalaman serta kulit, juga boleh menguruskan badan. Uzu nak ler try! Kot2 leh kurus.. Tahu-tahulah badan dan gemuk. Sobss.

Khasiat Coffee Pink :
✔ Merawat masalah kulit dari luar dan dalam
✔ Mencegah pertumbuhan jerawat
✔ Menghapuskan jerawat dari dalam kulit
✔ Menaikkan seri wajah
✔ Menjadikan wajah awet muda
✔ Mengawal berat badan
✔ Memutih dan mencerahkan kulit
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Menstabilkan berat badan

Keistimewaan Coffee Pink :
- Tidak BASI dalam suhu bilik walau dibiar 27 jam tanpa disimpan dalam peti ais.
- Rendah kandungan kafein,TANPA GULA dan KOLAGEN!
- Melembabkan dan menyegarkan kulit seawal 3 sachet pengambilan!
- Mencerah dan menggebukan kulit seawal 7 hari!
- Membantu mengurangkan jerawat dan membaik pulih tekstur kulit
- Mengurangkan jeragat dan garis halus
- Membuat perut kenyang selama 8 jam!
- Menjana tenaga tambahan sepanjang hari
- Melancarkan perjalanan darah
- Mengelakkan sembelit dan membaiki sistem penghadaman
- Menjadikan bibir pinkish semulajadi
- Merawat tumit kaki merekah
- Menguatkan kuku dan rambut
- Mengatasi masalah mulut berbau

** Boleh diminum wanita hamil dan menyusui bayi serta pesakit diabetes / darah tinggi*

Harga :
RM65 Semenanjung Malaysia
RM70 Sabah dan Sarawak
- Postage RM5
- Sebotol ada 15 sacket

Contact : 019-3370875










Wednesday, July 29, 2015

Pelancaran Yeo's I Love Malaysia

Pelancaran Yeo's I Love Malaysia | Salam. Kelmarin uzu dijemput untuk ke majlis sidang media di NSTP Bangsar untuk Pelancaran Yeo's I Love Malaysia .Terima kasih Yeos Malaysia atas jemputan :)
Bulan kemerdekaan telah pun hampir tiba dan Yeos Malaysia berasa sangat bertanggungjawab dalam mengangkat bulan kemerdekaan ke aras membanggakan so dengan ini Yeo's dengan anjuran bersama Harian Metro melancarkan kempen Yeo's I Love Malaysia yang akan berlangsung sepanjang 1 ogos - 31 oktober 2015.

Dengan ini uzu ingin mewarkan bahawa pihak Yeo's menyediakan hadiah untuk dimenangi percutian di Malaysia serta ada juga konsert Patriot Yeo's I Love Malaysia bersama artis-artis terkenal tanah air.

Kalau nak tau, sempena Kempen Yeo's I Love Malaysia , pihak Yeo's Malaysia menghasilkan pek istimewa di mana setiap kotak minuman Yeo's seperti soya, Laici, Kundur, Krisantimun, Yeogurt dan tin-tin kari ayam yeo's dan Cintan bakal tertera I Love Malaysia dan mengikut negeri seperti I Love Selangor , I Love Terengganu, I Love Kedah dan seterusnya.


Mengenai kempen pulak Yeo's I Love Malaysia, peserta-peserta kontes kena join kontes melalui WeChat. Alaaa sapa yang pernah join kontes Yeo's sebelum ni, haa taulah yang mana2 kontes pun akan dibuat melalui WeChat.

Hadiah utama 10 percutian domestik beserta wang tunai RM3000 serta 140 pemenang saguhati bakal menerima album "Patriot" dan Akim & The Majistret.

Selain tu, ada Konsert Yeo's I Love Malaysia anjuran Yeo's dan Harian Metro di enam buah negeri iaitu Johor, Shah Alam , Kuala Terengganu, Kuching dab Alor Setar. Sesiapa nak tiket VIP semasa konsert, bolehlah kumpul 8 pek setiap negeri baru setiap negeri tu, contoh pek I Love Sabah (8 pek) ke, I Love Selangor ke dan pemenang akan memenangi tiket red zone x 2 .

Cara-cara Join Kontes Yeo's I Love Malaysia di Wechat :
Langkah 1 : Download Wechat kat fon korang dan langgan akaun rasmi Yeo's Malaysia
Langkah 2 : Beli rangkaian minuman produk Yeo's , tidak kira botol atau tin dau mi segera Cintan
Langkah 3 : Ambil gambar resit melalui pembelian produk Yeos dan masukkan jumlah belian dan jawab soalan mudah.
Langkah 4 : Simpan resit belian untuk bukti pembelian.

Sapa yang tak faham tu, boleh layari website Yeo's di www.yeos.com.my atau boleh call di 1300-80-2828 .

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com