✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, May 1, 2016

Naura Art Studio : Masihkah Anda Ingat Photographer Yang Pernah Viral Hari Tu ?

Naura Art Studio : Masihkah Anda Ingat Photographer Yang Pernah Viral Hari Tu ? | Salam. Yupsss uzu pun perasan gambar ni pernah viral di laman sosial tahun lalu. Tengok la kehebatan photographer ni bab mengedit memang power gila aihhhh...  Lopak pun boleh dijadikan tempat shoot. kau ghase?
Viral kat Sukan Star TV
 Viral kat Siakap Keli
 Lopak bukan sebarang lopak - SUkan Star TV

Uzu tertanya-tanya, siapakan photographer yang hebat tu? Kalau tak hebat, mana mungkin gambar dia viral kan? Tup tup tup rupanyaa owner Naura Art Studio.. Uzu tak kenal sangat dengan photograper ni tapi memandangkan Yaya Natsumi duk share share share dan pernah shoot kat studio Naura Art Studio, so uzu tau kenal lah nama studio tu tapi tak kenal siapa gerangan owner tu..

Encik Dzul Affandi Roslan owner Naura Art Studio
Akibat skodeng instagram dan hasil karya Naura Art Studio , uzu pun decide nak bekerjasama dengan Naura Art Studio tuk video shoot uzu kat Lexis Hibiscus minggu lalu. Video pun cantikk mengikut bajet kiterang. Thanks bro ! Nak tengok hasil video we olls?
Kat FB video yang uzu upload ni dah 1140 views dah. Thanks sangat-sangat semua pun puas hati dengan hasil kerja dari Naura Art Studio ! Uzu pun suka angat-angat .. Oklah.. jom kita move on kepada gambar shoot bro ni pulak..

Lawa tak u ols? Jangan meroyan hokay.. Sebab banyak lagi gambar lelawa kat page Naura Art Studio . Uzu pon tak taww nak pilih yang mana nak upload kat sini. Cukuplah 7 gambar. Nanti geram kat diri sendiri sebab takde plan nak kawin kawin. Entah bila lah merasa mood pre wedding bagai kan. Grgrgrgr. Huh.. Nangis tepi bucu katil.Sedihhhh okay 26 tak kawin lagi. Tak elok tau kawin lambat-lambat ni :p *gituuuewwww*

Ok ni good news tuk korang yang nak kahwin tahun ni. Hujung tahun ni ke. Thun depan ke kan, kalau dah ada perancangan nak kawin tu boleh lah survey harga-harga pakej yang ditawarkan oleh Naura Art Studio .
Sesiapa yang jatuh cinta dengan pakej yang murah ni, ni ada harga promo tau tuk pembaca blog uzu. Abam tu bagi diskaun sikit. Yang beminat boleh contact info kat bawah ye u olss ye. Salam :)

Facebook owner : Dzul Affandi Roslan
Facebook page : Naura Art Studio 
Instagram : @nauraartstudio
Contact number : 013-4453504 , 0149171266

Saturday, April 30, 2016

Debaran Kemuncak Anugerah Pilihan Online (APO2016) Makin Terasa !

Debaran Kemuncak Anugerah Pilihan Online (APO2016) Makin Terasa ! | Salam. 2 hari je lagi undian dibuka. Esok last mengundi. Yeahhh tak sangka dah hampir sebulan uzu meraaih undi. Tiap pagi petang siang malam tak lupa meminta undian daripada orang ramai. 

Pihak Mstart baru je call tadi. Tanya itu ini sedikit info mengenai finalis. Uzu rasa berdebar. Dah buat yang terbaik setakat ni. Tak yakin menang sebab ada persaingan hebat iaitu Abg Ben sendiri. Sesiapa pun menang , itu semua rezeki dari Allah.. Takde istilah nak bermasam muka ke apa. Memasing ikut niat memasing.. Harap-harap KBBA menang ! WOrayyyy !! Mesti la harap KBBA menang. Im one of KBBAIm of coz pround KBBA menang.. But for the sake of my beloved daddy, i have been berkempen for my self. Yeah.. Takde dengki mendengki :)

Apa pun keputusanya, semua itu rezeki dari Allah. Subhanallah.

top 5 wajib datang ni.. Tak tau lagi nak pakai baju apa. Haha. Susah nak cari baju glam digital tema APO kali ini.. So kita sama-sama nantikan keputusannya :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com