✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

Sunday, April 20, 2014

Pakej Murah Ke Universal Studio Singapore (USS) !

As-Salam


Pakej Murah Ke Universal Studio Singapore (USS) ! | Ramai yang tanya, berapa bajet nak ke USS tu? Mahal ke tak ? Mahalnya berapa? Penat juga nak jawab soalan diorang ni kan so uzu update entry. Senang :)

Pakej ke USS Singapore
RM450 (3 Hari 2 Malam)
Termasuk : 
Transport bas pergi dan balik (KL-JB - USS - JB - KL)
Hotel 2 malam (Tune Hotel)
Ticket masuk USS

*Makanan dan passport kena tanggung sendiri*
Makanan bajet dalam RM100 pun cukup tuk di JB sahaja
Passport RM100 (Passport siap dalam masa sehari. Tapi kalau mcm uzu, uzu orang Sabah tapi buat passport kat Selangor ni, kena ambik masa 5 hari )

Perjalanan bas dari KL ke JB ambik masa dalam 4-5 jam sebab ada singgah-singgah RNR lagi. Then singgah ke Johor Premier Outlet (JPO) .


JPO lebih kurang tempat membeli belah barangan branded yang murah. Tapi takde lah murah sangat kan tapi lagi murah dari harga di KL . Pelbagai jenama branded ada kat situ :)

So for those yang berminat untuk join next trip to USS or other places,
boleh lah pergi mencari agent yang murah-II . Tak rugi masuk USS. Siyes I kata :)

Pengalaman masuk USS will update soon. Tq.Salam


Thursday, April 17, 2014

Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino (HKCC) Penyelesaian Pelbagai Penyakit & Masalah Kesihatan !

As-Salam

HKCC tu apa ?

Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino (HKCC) ialah kopi yang mempunyai pelbagai khasiat yang berasaskan herba nenek moyang dan turun temurun yang membantu menstabilkan hormon dan memberi pelbagai manfaat yang lain. 

Macamane rupa kopi nih ?


Jom terjah entri beserta testimoni pengguna yang telah merasai sendiri HKCC.

Full entri di blog seperti di link.

1. Ia melawan senggugut! :

Buktinya???


2. Baju dah loose :


3. Bahu dah kecik??


4. Kencing takde bau kopi ? :


Boleh juga terjah page www.facebook.com/hkccsarawakkepong untuk lebih testimoni dan pengakuan pengguna..

Hamil dengan HKCC :


Tak sakit kepala :

Period dah tak sakit :

Kenyang! :

Untuk makluman dan rekod, sebanyak 197 kehamilan telah dicatatkan berdasarkan pengambilan kopi set zuriat ini..dengan izinNya serta usaha.

Apa yang hebat sangat tentang kandungan kopi nih..?



HARGA

HKCC [Perempuan]
Harga Semenanjung : 
1 box HKCC (Wanita) RM39.90 +postage Rm10= RM49.90.

Harga Sabah/Sarawak : 
1 box HKCC (Wanita) RM43.90 + postage RM12 = RM55.90

CCFM (Lelaki)
Harga Semenanjung : 
1 box CCFM (Lelaki) RM49.90 +postage RM10 = Rm59.90

Harga Sabah/Sarawak :
 1 box CCFM (Lelaki) RM57.90 + postage RM12 = RM69.90

SET ZURIAT:
Harga Semenanjung : 
1 box HKCC rm39.90(wanita) + 1 box CCFM rm49.90 (lelaki)
1set (percubaan utk 10hari) rm89.80 
+ Postage rm10 = rm99.80

Harga Sabah/Sarawak :
1 box HKCC rm43.90 (wanita) + 1 box CCFM RM57.90 (lelaki)
1 set (percubaan utk 10 hari) RM101.80
+ postage Rm12 = RM113.80

Apa tunggu lagi?
Like page tuk testimony terkini.

Hubungi 
Pn. Ai 015-92622780 (whatsapp )
Facebook page : HKCC Kepong – Lumut