Promosi My Favourite Perfumes Puasa 2014

✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

 photo antivirus_termurah_zpsde17c886.gif

Monday, October 20, 2014

Jatuh Cinta Pada Abang Ipar

As-salam

Jatuh Cinta Pada Abang Ipar | Pepagi lagi uzu dah belek buku Dara.com kat ofis. Mentelaah setiap helaian mukasurat dan terjumpa artikel kisah benar ni..

Kisahnya pasal adik ni jatuh cinta dengan abang ipar sendiri. Disebabkan kengkangan masa kakak dia yang bekerja sebagai doktor, so adik ni lebih luangkan masa dengan abang ipar dia.

Makan minum , cuci baju, tengok wayang, berbual dan macam2 aktiviti diorang buat bersama. Ada saja adik ni nak minta pertolongan dan perhatian.

Tapi abg ipar dia tak taw pun pasal perasaan cinta adik dia ni sebab abang ipar dah anggap adik ni macam adik sendiri. 

Makin hari makin adik ni goda abang ipar dia. Aishhh gila sungguh la baca cerita ni. Sampai kakak dia mengandung pun dia rasa cemburu gila. Aduii khianati kakak sendiri ..

Uzu tak terkejut baca cerita ni sebab memang ada berlaku, tapi kes ni lain sikit, kahwin dengan adik ipar tapi suami perempuan tu meninggal. Yang tu takpe lah kan tapi mesti memula tu banyak yang pandang serong.

Apa pun, harap cerita diatas ni berakhir dengan baik dan berakhir dengan tiada sapa pun terluka. InsyaAllah..Amin.


Sunday, October 19, 2014

Pengalaman Pertama Video Shooting Bersama Philips

As- Salam

Pengalaman  Pertama Video Shooting Bersama Philips | Wow ! First time tau uzu video shoot ni. Tak sangka pula dapat pengalaman macam ni. 


Pepagi buta jam 8 pagi kami dah terpacak kat Munakata,Putrajaya seperti yang dijanjikan.



Kat atas ni we ols satu group. Hihi. Lawanya baju kami. Tema kami hari ni ialah muslimah moden. Haha :D

Agak2 uzu boleh buat tak? Hihi. Dah la kat kelas buat presentation pun mcm baca buku teks, apatah lagi nak cakap dalam video shoot. Tapi uzu try yang terbaik, try jadi spontan dan try tak gugup..Hasilnya??? So kena tunggu...hihi..


Ok jam 2 petang, kami baru selesai videoshoot .. Uzu rasa sangat penat dan mengantuk. Group lain pula, masih lagi rolling.. Hihi. 

Apapun, thanks kak Ruby, thanks Philips sebab beri peluang tuk kami sebagai blogger ni tuk mencuba, menyentuh dan merasai sendiri keunikan Philips Visa Cure ni. Terima kasih sangat2. Memang nak kena p beli ni ! U ols pun kena beli tau ! Serius best! Tunggu la reviewnya nnt :)

Oklah. Uzu nak rehat. Assalamualaikum.