✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Dapat surat cinta dari POLI KK

Dapat surat cinta dari POLI KK:

Alhamdulillah..
Dah dapat surat dari PoliKk.
Dengan ini confirm la aku sambung di Poli lagi.

aku memang happy gila bila dpat continue study
tapi aku juga sedih sebab ada kawan2 aku xdapat pula
potong LINE betul la
aku baru ja terbayang2 dapat sambung study dgn kawan2 aku..
dah la aku terlambat sikit dgn kawan2 aku yg 2org tu(Jan n Julie)
sekarang nda dapat study dgn Judin n Ida..
dengan sapa la aku mo study ni
pening kepala juga ni
macam malas ja mo study ni..

tapi x apa..
aku akan truskan juga hidup
study kena diutamakan juga
mendapat pendidikan yang setinggi bole(InsyaAllah)
sebab aku mo jadi Cikgu!!
hehehe .. perasan
someone pernah galakkan aku jadi cikgu and i miss him..

ok..
Bermula episod yang sangat sibuk bermula esok hari
aku kena siapkan untuk masuk poli nanti
sebab sibuk dgn small bisness tu lagi..
order pula kena siapkan b4 aku masuk poli..
jadi tidak la aku kelam kabut sangat kan.
HahahahaHa

Nda sabar rasanya jadi pelajar PUB ..


No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com