✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Dari Skolah rendah lagi

Dari Skolah rendah lagi: Hari ini aku ingin menceritakan tentang sahabat baik aku yang still dengan aku sejak kami zaman sekolah rendah dulu.. Sekolah di SK Pekan Putatan .. Hanya mereka yang masih bersama aku.. Yang lain suda nda tau p mana..

Orang yang aku maksudkan tu, Junainah Jamlin & Norhayati Mohammad.. mo tau apa persamaan mereka ni? hehe.. Masa di sekolah rendah dulu, mreka pernah memegang jawatan Pengawas.. hehe .. Itu la yg aku ingat..





Persahabatan kami bertambah akrab apabila kami bersama2 masuk tingkatan di SMK Tansau, Penampang.. Dari tingkatan 1- 5 kami selalu bersama walaupun kami bukanlah 1 kelas.. Walaupun bukan 1 kelas, tapi itu bukan lah penghalang untuk kami mo bjumpa.. Waktu rehat kan ada..

Lagi rapat bila masuk persatuan, kelab & permainan , sukan sama2.. yAng paaaaaaaaaaaaaaaaling best, dapat masuk ruma sukan yg sama , iaitu rumah DELTA ( Kuning ) .. haha.. Aku pun nda tau la kenapa selalu akan dikenakan bsama mereka..

Persahabatan tu kami bawa sampai sekarang.. Walaupun masing2 suda berkerja di tempat masing2, aku pula masi di Poli, kam tetap masi akrab.. lagi2 Facebook merapatkan silaturahim kami.. Kadang2, bila dah rindu kami akan decide untuk bjumpa .. So bjumpa la kami.. hehe.. Rindu mo lepak dgn durang ..

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com