✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

di Hari Lahir ku.... ^.^

di Hari Lahir ku.... ^.^:
As Salam
Firstly untuk entry hari ni,
aku ucapkan Happy Birthday untuk diri aku sendiri ^.^
Nampaknya aku sudah berusia genap 21tahun hari ni..
Terima kasih yang tidak terhingga untuk Arwah Mama yang telah melahirkan aku di dunia ini..
Anak mama sudah dewasa sekarang.. InsyaAllah hanya bacaan Yasin saja yang boleh membalas segala pengorbanan mama sejak 21 september 1990 membesarkan aku hingga aku menjadi diri aku sekarang ni.
Jasa mu sentiasa aku kenang and I miss u mom so much ..
Semoga tidur aku hari ni ditemani mimpi bersama mama..

Secondly
aku amat berterima kasih kepada kawan-kawan(Ani+Ayu+Tini+Azahar) yang telah bersusah payah menyambut betday aku tadi.

Walau simple tapi aku sangatttttttttt hargai.
Untuk pengetahuan korang,
selama aku hidup di dunia ni, hari ni lah kali pertama aku sambung betday siap ada kek sekali..



cuba bayangkan mcm mna aku teruja dengan korang.
Aku x sangka pula korang sanggup beli kek untuk aku kan..
mula-mula ingt just untuk hav fun ja tadi jalan-jalan di Kk..
rupanya ada udang di sebalik batu..
seriusss gila x sangka wooo ..
Apa pun Tengkiuuuuu berabis untuk korang..
tengkiuuu korang ceriakan ku tym betday aku ni..
Kan best kalo kawan-kawan aku tuuuu ada. Lagi best aku rasa..
Nda apa.. aku hrgai ucapan mereka yang penting ada.. ^.^

Thanks.



1 comment:

Artini said...

Love U mY deaR Freennn... JusT remember Okee.. oUr frenship never end,,,!!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com