✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Jalan2 lagi!!

Jalan2 lagi!!:
Hehehe..
Bestnya tadi jalan2 dengan kawan2..
Fuhhhh .. Akhirnya ..
Akhirnya aku terkeluar juga dari penjara..
bukan penjara betul .. Seumpama dengannya..

boring tol dalam 2-3 minggu ni..
di ruma ja ..
jarang suda jalan2..

tapi
Nasib baik..


** hello sweetie i love u **
bunyi sms tone aku..
tepat jam 4.58 pm .
Sms dari c kawan .. Apiz kurau ..
haha..
nasib baik dia line clear malam ni mo jalan2 dgn kawan2 lain..
kalo nda.. kboringan aku d ruma.

trus aku sms bawa Julie..
alang2 dia ada d sini... bawa la sekali ..
dalam Jam 9 la mcm tu cApis ambil aku..
Apa nda...
ambil julie, judin &c saji lagi .
kelamaan ak tunggu2 d sinpang jalan d seberang ..
tapi rupanya ..
durang parking d depan UA2 ..
patutla aku nda nampak ..

ish2 ..

Tadi,
kami ber5 memulakan langkah ke Tamu Gadang d Ums.
aku 1st time ni p Tamu Gadang..
nda pernah tau apa yg istimewa d sana..
banyak juga orang parking d sana..
kira ramai orang juga la..

langkah demi langkah..
hujan renyai2..

"Uiyooooooo"
kalah Tamu besar KB

ayat yg kluar dari mulut aku bila nampak tamu gadang tu..
best juga la.
macam2 ni buli cuci mata.
cuci mata sambil mbeli2 juga la..

aku beli ;
* Gift utk kawan aku yg akan btunang lusa
* baju kaler purple..

Tu ja la.. hahaaha.. Siok juga jalan2 ni..
lagi2 dengan kawan2..
kan best kalo ada Jannah ..

Dialog setiba sampai ..

Julie : kita ni macam kurang sorang kan Zu
aku : aa? apa ??
Julie : nda ba.. selalu kita tiga orang.. ari ni kita berdua ja
aku : iyaaa kn ..

** kan best kalo ada Jannah ..
seDih ..

hehe.. emosi la pula.. Hmmmmmmm ..

jalan2 .. Cuci mata
lepas abis cuci mata dan cuci telinga mdengar dikir barat yg dipersembahkan ..

Kami pun melangkah keluar ..
dalam 30minit ja mybe kami di sana..
lepas tu ..
p McD

Gila siut ..
lama suda x makan mcD ..
haha
Best gila masa d mcD.. bercerita sorang2 ttg khidupan masing2..
** Judin cerita tentang kisah cintanya.. haha
** Diikuti dengan Julie ..
** Aku.. tapi aku sepatah kata ja.. xda yg menarik hal kisah aku.. lagi pun aku nda pandai bercerita
** Shazie pun sama.. &^%&(*&(*^& merepek ja dia tau
** then Apiz .

Happy gila.. Walaupun x semeriah mana pun..
lagi meriah kalo ada kawan2 yg lain..
nda apa.. Shazie ada.. Org yg buli but urang ktwa mo mampus.. hehe

Anyway ..
aku harap dapat lepak2 dgn mereka lagi
Gonna miss this moment

THANKS to apis kerana menjemput dan menghantar kami ..
kalo xda ko, xda la kita semua ni bjaur ..


ENJOY & HAVE FUN THIS DAY


* nnt la aku Upload gambar :)


No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com