✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Kereta Idaman aku

Kereta Idaman aku:
Entry kali ni dapat idea dari blogwalking tadi
ya la tengah tension-tension ni mana ada idea
tension kE ?

Hari ni mo cerita pasal kreta idaman
korang ada keta idaman?
mesti ada kan
semua orang mesti ada kreta idaman
kalo aku jejalan naik kreta
selalu nampak kreta lalu
mula la mata aku tengok dari atas ke bawah
pusing sana pusing sini 360 darjah ok

ada juga kreta yang buat aku tertarik
kadang nampak kreta yang bikin sakit hati
dan
ada juga kreta yang lawak
bole pula kreta kancil dia modify ala-ala rav4
bayangkan
Ish

ok
dulu-dulu
kreta yang pertama sekali yang menjadi idaman hati aku ni
kereta Rush


SUMPAH!!!
aku minat gila kereta tu
kereta tu aku tertarik bila aku tengok kereta kawan aku masa praktikal dulu

tapi sekarang
minta pula dengan kereta ni


cantik ka?
mesti la cantik
aku suka dan tersangat suka
sebab dia kaler Pink kan..
tapi kerata ni limited edition

kereta ni cantik gila untuk remaja kiut miut macam aku
alamak terlebih perasan suda
bukan selalu ba

Eh sibuk ja tulis entry pasal kereta idaman
drive kerata pun masi x past
driving licence pun teda
hahahahahhahahahahaha.
Pelan-pelan ba
ingat aku orang kaya ka mo ada lesen awal
rileks la
padahal kecewa ni

korang ada kereta idaman?
kerata apa?
cerita la

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com