✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Makan kfc

Makan kfc: He He He He He ..
Kemarin nda rasa keboringan yang melanda diri seperti hari-hari biasa.. Kemarin keluar dengan Jannah, Julie, Azpa dan cTerrence.. Wahhh happy jugak aku bkumpul dengan diorang ni.. Kejutan bagi aku ni, aku belum bangun tu, cJan kol yg dia tunggu aku diseberang jalan di sana.. Apa lagi terus mandi kerbau la aku..

Kemarin kami p makan di KFc jak.. Makan dan sambil cerita2 ..

Lepas tu? pulang tapi hantar Terrence dulu p Likas Square.. Family dia sewa apartment di sana. Kami singgah dulu sana minum2 dan pijan tandas, sekalian menjenguk2 empat tu.. besar sungguh dan cantik tempat tu.. Sesuai untuk family dan orang yang honeymoon.. Romantik abiss jo.. Gila-gila kami kemarin p gambar2 .. Tapi gambar tu xda tempat aku.. Nanti kalo suda dapat gambar tu aku upload la .. Ha Ha Ha Ha.. Best ..





Then kami pun pulang.. Sedih aku rasa.. Macam sekejap ja jumpa diorang tu.. Perasaan rindu ni macam nda mau hilang.. He He He .. Love So Much to my Bff ..

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com