✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Raya Haji ku

Raya Haji ku: Assalamualaikum ..
11.10 Pm 17.11.2010

Sepatutnya hari raya ni orang bangun awal. Pegi sembahyang raya. Tapi aku ? He He He He .. Bangun jam 3 lebih petang . Aik apa la punya budak aku ni. Bukan apa, semalam bgayut sama my incik sampai jam 4:30 am .. That why la bangun pun lambat .. Hari ni aku bangun, mandi,sembahyang dan terus jalan- jalan dengan family yang terdiri dari abg aku, kaka2 aku , adik2 aku dan anak buah..

Tempat pertama di tuju :

Kompleks Karamunsing ..


Tujuan utama jalan ni pun mo p Karamunsing .. mo urus pasal laptop milik adik bongsu ku.. **arggg jeles saya ada org laptop baru** ..

Nda juga lama dia Karamunsing, kami p Centre Point mo tinguk wayang.. tinguk wayang Skyline ..


Apa punya cerita ni.. Best-best orang kusyuk meninguk, tiba-tiba ending dia bida. adoiiii .. sakit jiwa . Gantung !!

Lepas kami tinguk wayang, kira mo pasar malam di Kg Air tapi hujan so cansel kami direct pulang ..

Sampai ruma, dalam a5 minit aku balik p Sulaman, ada geng karas menghantar . P hostel c Fara di Luyang dulu pigi hantar coklat, nanti kepunanan dia sana.. tkejut kunun dia bila tinguk muka aku keluar dari kereta.
Seingat aku, last aku jumpa Fara masa Engagement day cJun 10.10 hari tu..
haiyaaa miss her badly ..

Sesudah itu aku pun dihantar pulang oleh geng keras ni..
tQ sapiri .. ko lakawan baik..

ini lah raya aku hari ni. macam xda raya ja aku buat.
Astagfirullah.
Apa mo jadi..

ok ..
mo sambung tinguk cerita korea dulu.
Personal Taste

Bye

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com