✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Salut..

Salut..:


Ini gambar kenangan masa hari tuuuu kami lepak-lepak di Salut ..
Salut ialah tempat yang terkenal dengan Kelapa Bakar,Puding Kelapa, Seafod Bakar dan yang lain-lain lagi..
Makananan disini boleh tahan la (Sedap jugak) tapi terpulang kepada warung masing-masing sebab setiap warung mestilah lain-lain rasa.. Lain-lain gerai, lain-lain tukang masak (Chef kunun) , lain juga rasa. Kadang-kadang rasa sedap, kadang-kadang rasa nda sedap.. OPsssss tlepas pula..
Chef-chef salut jangan marah pulak .. Ini pendapat customer-customer anda ..
Salut ni yang sebenarnya Pemes dengan Kelapa Bakar. Orang ramai komen, Sedap kelapa bakar di sana..

Ha Ha Ha Ha Ha Ha
tapi kan.. yang pelik nya, aku ni bari 1st time lepak-lepak sana.. Mencuba merasa apa yang dikatakan orang ramai..
Sama ja orang KK kunun tapi p Salut pun nda pernah.. Bukan nda pernah, sebelum ni singgah-singgah ja .. Nda pernah lepak pun.. Bukan apa, tempat sendiri ni macam nda berminat pula aku.. Lain la kalo tempat orang lain.. Kan..Kan..Kan..Kan..
So ini 1st time, best juga lepak dengam mereka. Ha Ha Ha Ha Ha..
Kawan tiap senang dan susah ? tapi Ya ka??? Ha Ha Ha Ha

So kepada yang nda pernah p Salut,
Pegilah kalau berminat.. Dekat dengan Politeknik, dekan dengan Kampus Intan, dekat dengan Taman Buaya(tourist point).. Singgah-singgah la.. Rugi joooo...
Kena-kena lagi minum Kelapa Sejuk.. Freshhhhhh jo.. Yang berpenyakit pun, sembuh sudah .. Kunun.

Bah jadi? Apa tunggu lagi.. Salut menanti...

Note : OPsssss.. tudung aku BIUT oooo di gambar tu..Adehhhhh

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com