✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Sisa-sisa 2010

Sisa-sisa 2010: Huauahahahaha ..
Hari ini aku menghabiskan sisa-sia hujung tahun dengan keluar dengan sibling.. Perjalanan ini sebenanrnya tidak dirancang pun.. Kebetulan my sis mo beli baju sekolah untuk anak dia, so aku join sekaki la.. Daripada duduk di rumah sorang-sorang.. Kan sunyi kalo macam tu.. Sudah lah tiada Jiran yang dikenali.. bukan langsung nda kenal tapi sifat rukun tetangga teda dalam diri aku.. Ya ka? Ha Ha Ha .. Tidakkk!! aku bukan seperti itu.. Aku cuba nda biasa bergaul dengan orang-orang sekeliling. Sebabnya, teda jiran yang sama umur dengan aku.. Ha Ha Ha Ha Ha..
Aku sebenanrnya PeRaMah ok ... Ya ka? Kali lah.. Ha Ha.. Aku ni kalo dengan orang yang nda kenal, malu-malu kucing sikit, tapi kalo suda rapat tu, Innalillah la jawabnya. Hua HUa Hua HUa .. Betul ka itu wahai kawan-kawan yang mengenali ku?
Iyaaa kan saja ba.. Nanti aku belanja Aiskrim potong yang harga 20 sen tu.. Hehehe

Perjalanan aku hari ni menuju 1Borneo. Yang mana menjadi tumpuan ramai orang.. Ramai juga dalam 1b tadi.. Hujung-hujung tahun macam ni.. Yala hujung tahun kan banyak SALE %% .. Banyak lah orang shoping-shoping.. Tambah-tambah lagi shoping untuk anak-anak sekolah.. Maklumlah, nda lama lagi buka sekolah kan.. 1B ni menjadi tumpuan ramai disebabkan 1b ni shoping mall yang besar di KK ni ( Buat masa ni la ) .. Sampaikan orang Brunei pun datang pergi membeli belah di sana..
Terima kasih kerana membeli belah di Sabah ini..Hal ini Menyumbang peratusan pertukaran mata wang asing . He He He He He.. Sempat lagi kunun promo-promo ..

.

Ini my sister yang no 2 .. Siti Nurlela yang berumur 26 tahun.. Bisuk 27 tahun sudah tu, kalo kira ikut tahun la. Belum kawin ni, sapa mo isi borang, boleh kontek-kontek aku... Ha Ha Ha.. biar dia cepat-cepat kawin, nda jugak aku langkah bendull.. HeHeHEhEHe..

**Gambar nda terang, nda berapa jelas**



Ini pula kami rest-rest di mesin urut Ogawa.. Apa nda sakit juga kaki ni berjalan-jalan .. Badan pun penat suda.. so menyinggah la pergi urut-urut badan.. soikkk gila.. Aku kasi masuk Rm1 ja .. Ok la tu 3 minit. He He He.. Buang duit ja.. Nanti my Incik membebel pula..


Ini gambar anak buah aku.. Very notty boy.. Masuk 1B macam Jakun ja.. Macam Kambing keluar kandang.. Lari sana lari sini.. kacau sana kacau sini .. Lompat sana lompat sini.. teriak sana teriak sini.. Ehhh mama dia pun pening ..

Kesiokan dia kena urut oleh mesin ni.. senyum-senyum kambing dia masa duduk di kerusi tu.. HaHaHa.. Lucu jugak oO tinguk ini budak..


Oiiiiii .. FnN strawberry tu saya punya...!!!



Bengang aku minuman aku kena ambik oleh budak ni.. Sudah la aku haus.. tadi dia nda p Order air tu.. Mo juga ambil air orang.. Ish ish Ish Ish ..
jadi terpaksa lah aku berkerut-kerut minum milO ais yang aku muak suda minum..
Tapi habis jugak.. HehEhehehe..


Lastly aku mengisi perut kosong aku di Sinario Cafe .. Breakfast pun nda, itu lah lapar gila.. Bila lapar, nafsu makan pun melonjak-lonjak..
So aku rasa mo makan ni, Nasi goreng Sinario .. Nampak macam sedap tapi nda sedap pun.. Harga punyalah main mahal RM 9.90 tapi rasa 'ayam-ayam' ni.. Adoiiiii sedap lagi makan di Getaran Jiwa..

Nda apa.Nda apa.. kita harus bersyukur dengan apa yang ada.. Ada aku kisah kalo mahal?? bukan duit aku jugak.... HoHoHoHoHoHoHoho...

Sisa-sisa tahun 2010 aku sambung dengan update my blog.. Hehhehehehe..

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com