✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 28, 2011

Taekwondo Prison Team & Smk Tansau

Taekwondo Prison Team & Smk Tansau: hehe.. Rindu rasanya bila ternampak balik album2 dulu.. terjumpa gambar ni ...

hehehe.. Ni gambar dulu2.. nda ingat suda tahun bila.. Masa ni kami ada Tournement taekwondo di Ranau bagi peringkat negeri.. Ni kali pertama aku ikut tournement .. Best juga masa ni.. Pengalaman pertama.. Lagi best bila terkenang balik betapa kecohnya kami semasa on da way p Ranau.. hehe.. Rindu ...
Kami ni mewakili Taekwondo Prison Team .. hehe.. Sampai ja di sana, ramai orang sangka kami ni anak banduan.. hehe.. Padahal, Kebanyakan anak polis yg ikut.. Ada separuh dari kami dari Smk Tansau.. wakil skola guna nama Team ni.. Lagi pun kam punya Jurulatih Polis kn .. Sir Ayong & Sir Ramlee Kamal .. Rindu sama durang .. hehe.. Nda tau apa kabar kosh kami ni ..

Haaaa masa ni aku masi memegang tali pinggang Hijau Kuning .. hehe.. Pengalaman pertama.. hehe.. Malang betul la.. Aku kalah.. hehe.. 1 pingat pun xda.. nda apa la.. baru mo mula kn.. So trima la kekalahan.. lagipun, lawan aku masa tu, tinggi2... Aku kn pindik. hehe..

hmmm dah 2 tahun lbih aku nda ikut training.. tp aktif tinguk org blawan.. Jiwa ni masi jiwa taekwondo. walau x aktif lagi tapi minat memang mendalam dalam sukan ni.. Banyak pengalaman pahit manis.. Lagi2 selalu bersama kawan baik, Nor Hayati, Junainah, Haslinda A.Abu,NurAdella & geng2 llki kami.. dulu kami semua rapat.. P training sama2 .. sekarang?? semua dah berpecah belah.. masing2 study di tempat yang berbeza.. Tapi persahabatan Aku, iTay, Jun & della masi lagi seperi dulu.. Luv them so much ..

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com