✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 8, 2011

Anak-Anak Saya Membesar Dengan Comel

Hahahahaaha
Anak-Anak ?? GATAL mo beranak ka hah?
ok joke ! ni haaa anak buah/saudara aku ni
kadang-kadang bil berjauhan tu ada la jugak rasa rindu di hati ni
budak-budak ni bukan selalu ada di depan mata aku
Abang sulung aku di Seremban sekarang ni. Seingat aku dah bertahun jugak aku x jumpa..
Last aku jumpa, isteri kepada abg sulung aku ni tengah mengandung
sekarang anak dia dah besar. x tau umur berapa..
Baju biru di bawah ni la anak abang aku yang x pernah aku jumpa
tengok-tengok di facebook, dah besar budak ni
baju oren tu pulak anak pertama kepada abg aku.
x tau nama betul tapi yang aku tau, budak ni nama diorang AIDIL dan FITRI sebab dilahirkan dibulan syawal.



Yanng ni pulak anak-anak kepada kakak aku.
rumah dekat ja dengan Poli tapi jarang jugak jumpa
sebab aku jarang balik rumah even ruma dekat dengan PoliKk..




Rindu lah budak-budak ni
last aku jumpa diorang semalam. Masa tengah sambut belated day bapak aku..
aku tengok budak-budak ni kecik-kecik dah pandai main Samsung Galaxy Tab..
bukan main terror lagi tekan itu tekan ini..
aku ni tekan Unlock pun x tau di mana..
ini lah budak-budak ni..

apa pun, Aunty Minn diorang ni tetap sayang+cinta anak-anak buah ku yang comel
harap besar jadi budak baik
even kadang-kadang Aunty Minn ni garang kan.. Tapi sebenarnya penyayang..

Hahahaha :D
ok lah sekian untuk entry ni
jumpa di entry seterusnya
mood rindu anak-anak buah dah tamat.

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com