✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, December 17, 2011

Ayat Romantik Untuk Sang Encik ^.6


Di satu malam yang sunyi..
Malan tu sangat suny + boring
so aku decide call sang encik


Aku     :  Hello b . B buat apa ??
Asyraf  : Tengah tengok movie di bilik kawan..
Aku     : Ohh . B ada ayg mo suruh B buat ni.. Tapi janji jena buat ..
Asyraf  : aaa apa die ?
Aku      : Sekarang di sana lampu buka ka?
Asyraf  : Bukak...
Aku      : Ok .. Cuba b tutup mata B guna tangan.. Gelap ka?
Asyraf  : Gelap..
Aku      : Haaa macam tu lah hidup ayg bila B teda dalam hidup ayg ^.-
Asyraf  : Amboiiiiiii .. romantiknyer .. hehehehe
Aku      : Hehehehehehehehehe

Lebih kurang macam ni lah perbualan aku semalam dengan sang encik.. Aku x ingat ayat yang betul..
HuaHuaHuaHua :) Buat aku ketawa ja bila ingat-ingat balik pasal hal ni..
Actually semalam aku ada terbaca ayat-ayat di atas di Facebook, so aku praktikkanlah dengan sang encik. Hahahaha.. ROmantik x aku ? 

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com