✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, December 16, 2011

Pengalaman Photoshoot untuk Harian Metro


3 hari lalu 
Selasa

Masa dalam perjalanan balik dari Politeknik KK ke Kota Kinabalu
My cousin call aku ..

"Hello.. Minn.. ko di mana?? "

"aaaa ?? di dalam bas mo p kk.. Kenapa??"

"Boleh kah ko datang sekarang di HarianMetro??"

"Hahh ?? buat apa??"

"Jadi Puteri Metro.."

"ouhh bahbahbah.. Nanti aku kasi confirm balik.."


macam ni lah terjadinya cerita kenapa aku pegi photoshoot di harian Metro hari tu..

so aku call la kawan aku sorang ni.. minta dia teman and aku bawak dia sekali join sekaki kan
so kami berdua pegilah Ofis Harian Metro di KK Times Square

Sampai sana kena sambut oleh cousin aku.. sebab dia tranee di sana
dia yang handle bahagian pengambilan Puteri Metro buat masa ni

Sampai sana isi borang
kena interview sikit

then

Masa untuk photoshoot.. Aku dan kawan aku kami gilir2 kena gambar

ish gila photographer/wartawan dia suh buat posing yang geli rasanya aku mo buat
tapi terpaksa buat
mula-mula senyuman aku kaku bila kena gambar tu..
lepas tu photographer tu cakap

"cuba ko ingat boyfriend ko sekarang"

lepas tu terus aku senyumm+ketawa
Hahahahahaha
itu yang aku senyum gilaaa tu
then dia buat simbol "like"

Hehehehehe
aku x ingat berapa lama kami ambil masa untuk bergambar
tapi hampir 2 jam juga kami berurusan dengan diorang tu

kelmarin, 15/12/2012
Kawan aku keluar paper HarianMetro
tapi sayang..
Aku x dapat beli paper tu

InsyaAllah
kalau teda aral melintang,
Hari ni , turn aku pulak yang keluar
so silalah beli HarianMetro SabahSarawak
dah carilah "PuteriMetro"

**promote2 sikit**

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com