✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 12, 2011

Pointer aku pelik !! Result apa ni??


Seperti yang aku uar-uarkan di facebook
hari ni hari yang paling mendebarkan
(12.12.11)
sebab result sem dah keluar hari ni :)

Aku malas mo bangun awal hari ni
sebab konfem susah sangat dapat bukak web poli..
so aku sengaja bangun tido then sengaja lambat-lambat tengok result

**


5:30 pm


**

hati berdebarr gila tapi buat-buat cool la pulak
jari jemari aku perlahan-lahan tekan keyboard
key in No matriks & Ic no

Dup dap dup dap dup dap
berdebar kian terasa


*** loading ***

Tadaaaaaaaaaaaa ini yang keluar 

Keputusan online tidak dapat dipaparkan atas sebab-sebab berikut :
Kesalahan Kolej Kediaman : Meja + Kipas kotor - RM10
Hubungi Pejabat Kolej Kediaman

Hah???
terkejut aku tengok
tapi bila ingat-ingat balik,
A'ah lah.. aku lupa bersihkan kipas+meja aku
masa aku  check out hari tu, aku kelam kabutt
tu yang aku x terpikir langsung mo bersihkan kipas+meja kan

huh..
terpaksa lah esok pagi aku bangun awal ikut kak aku sekali p kerja
then urus awal-awal di Pejabat Kolej Kediaman
Aku malas mo tunggu lambat-lambat lagi
sakit jantung aku bila ingat result aku
risau jugak aku kalo result aku ada yang "gagal"
Ish Nauzubillah

sampai termimpi-mimpi aku pasal result aku tuu
arggggghhh ..
tension !

4 comments:

Fa-zlyn said...

insyaAllah lulus.

Emas Putih said...

Harap-Harap lah .. hehe .. tQ @fa-zlya :)

el-nur vivi said...

insyaallah lulus tu..snyum.. :)

Emas Putih said...

Hahahaha.. tengkiu :) harap-harap lulus.. AMin..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com