February 27, 2012

February 25, 2012

February 24, 2012

Ok. Tiket Flight Dah Confirm..!!

12 hari lagi aku menjejak kaki buat kali pertama dalam hidup. Apa yang jadi dalam hidup aku ni baru-baru ni,  mula-mula buat aku give up mo...

Continue Reading

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Jom kita reramai join segmen. Kacang ja ni. Just click banner di atas if mo join. Tag : Tynie Pendapat grouping , hurmm rasanya dah banya...

Continue Reading

February 23, 2012

Macho La Sangat Tapi XPandai Masak Nasi..! Grgrgr

Kan.. Kan.. Kan.. Aku dah pesan kat adik aku ni. Kalau mo masak nasi tu, kurangkan air. dengan confidentnya dia masak tadi. x dengar nasiha...

Continue Reading

February 22, 2012

Aku Xmo Daftar Undi =.=

Sedang lepak di Jeti dengan Kakak, Bapak, n Anak Buah sambil tengok tv. Tetiba iklan Mengundi tersiar.. Kakak   :  "Umur ko dah b...

Continue Reading

February 21, 2012

Dah Dapat Gambar Dari HMetro..

Haaa da dapat gambar dari Harian Metro. Hehe Banyak gambar-gambar yang diorang shoot tapi aku post 3 ja la. Hehe Pastu aku editt jadi macam ...

Continue Reading

Warkah Dari Si - B

Hai pemilik DIRI ku, Aku sungguh beruntung menjadi milikmu Kau memegangku dgn kedua tanganmu secara hati2. Akulah yang pertama kau cari ...

Continue Reading

February 20, 2012

February 19, 2012

February 18, 2012

Sabah Bukan Lagi Negeri Termiskin

Sabah, yang mengalami perubahan besar dalam landskap pembangunan dan ekonomi sejak mencapai kemerdekaan menerusi Malaysia pada 1963, bukan...

Continue Reading

February 17, 2012

February 16, 2012

Yang kita dapat tidak semestinya yang kita pinta.. Yang kita minta belum tentu yang terbaik buat kita.. Yang terbaik buat kita tak semestiny...

Continue Reading

Lukisan Persahabatan

Lawak oo aku rasa lukisan ni. lukisan ni dilukis oleh kawan aku. Haha Ini mesti kes boring sebab dengar cermah kerjaya kelmarin >.< ...

Continue Reading

February 13, 2012

oh! No No No No Valentine..!

Hai watsup watsup.. yo yo yo !! ceh macam hip hop la pulak kan.. eh tetiba teringat zaman sekolah menengah masa penampilan ku ala-ala hip h...

Continue Reading

February 12, 2012

February 11, 2012

Kisah Isteri Curang

Siapa sangka, seorang isteri berperawakan lemah lembut, bertudung labuh dan kuat pegangan agama rupa-rupanya bertuankan nafsu apabila sangg...

Continue Reading

February 10, 2012

Segmen 20 Random Question

Jom join Segmen 20 Random Question untuk hilangkan boring.. Hehehe =) Klik sini kalau mo join.. 1. Apakah  nama kawan baik anda?  J...

Continue Reading

Follower dah 1000 ..!

Alhamdulillah.. follower dah genap 1000.. dah sampai target.. even dah lama berBlogging.. Thanks yg sudi follow..

Continue Reading

February 09, 2012

February 08, 2012

February 07, 2012

Ya Allah, Tutuplah pintu hati ku,matikan perasaan cinta ku,matikan perasaan sayang ku kepada lelaki yang tidak mencintaiku.. Ya Allah, Bukak...

Continue Reading

February 06, 2012

February 05, 2012

Aktiviti Kelas Memilih Pulau Mamutik, Sabah.

Bersiap seawal jam 7 pagi Sempat gambar-gambar :) Peacee yo.! Ni my Ex-Roomate tapi masih rapat sampai sekarang. Ok geng roomate berak...

Continue Reading