✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, February 16, 2012

Lukisan Persahabatan



Lawak oo aku rasa lukisan ni.
lukisan ni dilukis oleh kawan aku. Haha
Ini mesti kes boring sebab dengar cermah kerjaya kelmarin >.<
Apa pun aku terharuu gilaa gambar katun aku yang sangat comel.
Pastu watak muslimah pulak tu.
Mesti diorang ingat watak aku ni ala-ala muslimah sejati sampai lukis aku macam tu..
Bagus la kalau diorang anggap aku macam tu atau pun diorang nampak watak aku macam tu selama ni.
apa pun Alhamdulillah =)

u all the best untuk sem ni =)

3 comments:

faizah husna said...

hee~ comel jeh...^^
bese la pmpuan rmai2 kalau dah bosn hbes satu kertas bleyh dconteng mcm2..^^

xanzevieraUNLY said...

hhaha.. comel oo tu pic yg ada nama uzu n eda .

Emas Putih said...

hahahahaha =) thanks both of u

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com