✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, February 24, 2012

Ok. Tiket Flight Dah Confirm..!!


12 hari lagi aku menjejak kaki buat kali pertama dalam hidup.
Apa yang jadi dalam hidup aku ni baru-baru ni, 
mula-mula buat aku give up mo pegi KL
Tapi
bila dipikir balik, aku x kisah apa yang akan jadi
aku tetap pegi jugak
aku xkisah if aku akan berjalan-jalan sorang diri
dah besar kot aku ni even badan kecik cam darjah 6
tapi InsyaAllah boleh berdikari
sebab aku sudah x mengharap kehadiran c polan ketika itu
hurmmmm ok.
tetapi
dalam masa yang sama
aku masih bingung dalam diam
pegi atau x ??
aku masih ada 12 hari mo pikir benda ni
tapi
maybe pegi kot.
InsyaAllah if xda aral melintang

5 comments:

Qaleshya Umairah said...

pegi lah.. jalan2 amik angin.. luaskn pemandangan.. ubati luka terpendam..kehkehkeh.. dont let him make ur down!!!! ^^

Emas Putih said...

ya syg... bagi aku masa utk pikir..

Akyla ♥ said...

Woahh , sis nak naik flight eh ? Best lahhh :)

Anonymous said...

pergi jgn x pergi hihi...

Emas Putih said...

Hehehe.. InsyaAllah I will..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com