✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 22, 2012

Adik aku cipta sejarah family..



Hari ni. Balik ja kakak aku dari kerja,
terus masuk bilik
terus menyapa aku..
kalo menyapa "dah makan ka blum?" x apa juga kan.
tapi

"ui ui. ko tau result c bungsu(adik bungsu aku)??"
dengan nada dan riak muka yang sangat excited tahap cipan.

aku jawab,
"belum. apa dia dapat?"

c kakak dengan keadaan yang sama.
masi excited(!)
"dia dapat A, math"

"hah? biar betul.. first time keturunan ada orang dapat A math"

bla bla bla bla...

tahniah buat adik aku yang diam-diam ubi berisi
mencetus sejarah family
sebab family pun mmg lom ada dapat A utk math
termasuk lah aku
eh x minat ! menyampah ada..

result adik aku yang lain, not bad juga la..
boleh masuk U terus..

xpa..xpa..
aku x pandai math x apa, janji tau erti 1 4 3 ..
nanti ada anak, mesti anak-anak aku pintar macam bapa dia juga
Opssssss.. sengaja mo buat kesayangan aku kembang hidung..
baru machoo sikit kn.
haha :D

ok lah. bye. Muah.!




2 comments:

anNaqia said...

tahniah buat adik emas putih! :)

Emas Putih said...

hehehe... tQ2.. nnt sy sampaikan..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com