✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 25, 2012

Debaran BFF I nak kawin ..!!


Sabtu lepas,
plan yang tidak dijangka.
Stay out rumah bakal pengantin yang akan berkahwin beberapa hari lagi dari sekarang.

hari tu kami p hantar kad jemputan untuk kawan-kawan lama.
meluangkan masa bersama
makan dan jejalan kejap
sambil urus sesuatu yang penting buat kami berempat
bakal pengantin hanya mengiringi



gambar ni ja la yang sempat kami snap snap
ni pun download di fb.

Malam tu,
hampir 10:30 kami culik kawan kami cFarah dari hostel dia
walaupun dia terpaksa bohong sunat dengan security.
tadi pagi jam 7 dah gerak pulang rumah
walau tempoh sekejap
tapi bernilai.

Yang sedihnya,
kemungkinan mereka x dapat hadirkan diri pada hari pernikahan pada Jumaat ni.
sorang ada posting. Sorang lagi ada induksi.
tinggal 2 orang kengkawan ketika itu.
Harap xda aral melintang.
Amin

Yang pastinya,
aku berdoa semoga majlis BFF aku berjalan dengan lancar.
Semua benda dah hampir siap.
kesibukan akan bermula.

dan

harap akan melakar sejarah pada bakal mempelai.
Amin.



2 comments:

dear yayah said...

thniah buat bff awk.. smoga bhgia meniti alam perkahwnan

Emas Putih said...

thank u .. hehe.. Amin Ya Rab..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com