✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, March 12, 2012

Farewell Party To En.Shahrol By DUB6B 2012


Last week hari terakhir lecturer kesayangan kami ni di Poli KK..
dia dengan dukacitanya sudah berpindah ke Poli Perak.
dia kata " suda 5 tahun saya tunggu saat ni "
Hahaha .. student bagai nak rak nangis2 dia transfer,
dia selamba ja cakap macam tu.. Hahaha :D
Memang lah sedih sebab lecturer ni hampir setiap sem tengok muka dia ja mengajar kan
Kehilangan tu ada la sikit
Lecturer ni paling best kalo dia cerita tentang pengalaman dia kerja as a Qs dulu
fuhhhhhh memang dia banyak pengalam gila la.
sporting sungguh :)







Gaya-gaya encik ni buat kali terakhir dia ajar kami..
sporting habis begambar.. 
tengok gambar di bawah ni..










semua gaya-gaya first tym kami tengok dia buat macam tu.
Apa pun.
Thanks for everything En. Shahrol  Faizal Abdullah.

Nasihat dari beliau



No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com