April 30, 2012

10 Sahabat Yang Harus Dihargai

1-Sahabat yang ceria dan menceriakan 2-Sahabat yang memberikan ketenangan 3-Sahabat yang suka berbaik sangka 4-Sahabat yang tidak suka m...

Continue Reading

April 29, 2012

Kawan Aku Kawin..!!

Selamat Pengantin Baru buat sahabat ku Siti Noor Masyitah kawan aku sejak kecil dah kawin geng 1 umur dah kawin ada pula yang bertanya tur...

Continue Reading

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI HAZWAN HAIRY

kekerapan berblogging dalam sehari?? SANGAT KERAP !!

Continue Reading

April 28, 2012

Sangat STRESS hari final

gambar candid okay. ini muka nda tidur semalaman jerawat pun dah naik satu persatu besar pulak tu tym ni , ready2 mo masuk dewan exam s...

Continue Reading

Pisang Goreng Cheese

ini dia pisang goreng cheese tapi mostly yang dekat sabah ni panggil "Sanggar cheese" "Sanggar" bermaksud "Pisang ...

Continue Reading

Giveaway Header , Banner ,Blogger Card

klik banner untuk yg nk join done follow tag : Puan Jun  & Tie hurm, sy nak BANNER ^___^

Continue Reading

April 22, 2012

April 20, 2012

Kahwin Time Study?? Ni haaa reaksi diorang

Haaaa kan da kena leter oleh Maksu , Kawan and Lecturer sendiri.. padan muka aku kan !! gatal.. euwwwwwwwww ! Hehehe =)

Continue Reading

April 19, 2012

Dinner Last Sem Dip in Qs

Seperti yang dibincangkan oleh rakan-rakan kelas aktiviti kali terakhir kami bergelar student politeknik kk(harap2xdasangkut) kami pilih un...

Continue Reading

April 18, 2012

April 17, 2012

April 16, 2012

Zack Zukhairi milik ku di pesbuk.

tengah kusyuk layan twitter kan tengok2 bila aku cek facebook ada orang add. aku cek la jeng. jeng. jeng hahahahahahhahahahahahah hehehehe...

Continue Reading
,

Cerita Cinta Sejati .. MEsti Baca !!

Rina sedang menyiapkan makan malam ketika aku tiba di rumah. Aku memegang tangannya dan berkata, “ Abang ada sesuatu nak beritahu”. Dia me...

Continue Reading

Aku ngorat Abg Zazk Zukhairi

Rindu terhadap abg zack sebenarnya dah lama so baru hari ni aku teringat dia!! so menerjah la blog dia dari A-Z dari dulu sampai sekarang, ...

Continue Reading

what happen to my blog? kenapa aku sorang ja x boleh tengok blog aku :( asal ja aku buka.. memang boleh. tapi x sampai beberapa saat, dire...

Continue Reading

acap is mine forever.

Continue Reading

April 15, 2012

alhamdulillah. Masalah dengan member dah selesai. Ringan otak aku sikit. Nafas pun x la cam nafas kuda lagi. Aku boleh terus tersenyum. Ban...

Continue Reading

April 14, 2012

study mode jeng..jeng..jeng.. final exam tinggal seminggu ja lagi minggu kena habiskan buat note teori dan start minggu depan pulak aku st...

Continue Reading

Best dengar ceramah tentang "Istikharah Cinta".. sekarang aku tau kenapa dan mengapa.

Continue Reading

April 11, 2012

April 10, 2012

Saya harap Awak jadi Penyelamat saya..

ini pil-pil khayal aku.Hahahaha aku harap diorang ni jadi penyelamat otak aku nanti aku harap xda la stress macam sem lepas kan tinggal 1 p...

Continue Reading

April 06, 2012

April 05, 2012

tempoh perkenalkan bukan ukuran mereka itu sabahat

Ini dia gambar tangan hasil gabungan 5 orang sahabat baik. baik ka? baik gila la. kadang-kadang hidup di  dunia ni kena la ada sabahat. xda...

Continue Reading

April 04, 2012

April 02, 2012

April 01, 2012

Akhirnya BFF aku dah jadi PUAN..!!

Alhamdulillah majlis perkahwinan BFF aku dah selesai. Alhamdulillah juga mereka sekeluarga sabar hadapi pelbagai dugaan Macam-macam jadi s...

Continue Reading