✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 16, 2012

Aku ngorat Abg Zazk Zukhairi


Rindu terhadap abg zack sebenarnya dah lama
so baru hari ni aku teringat dia!!
so menerjah la blog dia dari A-Z
dari dulu sampai sekarang, entry abg zack memang buat aku gelak..

lepas aku baca entry abg zack,
search nama dia kat facebook!
jumpa beb!
nak add!


tapi tengok friend dia dah sampai limit terpaksa SUBSCRIBED ja.
rasa mo nagis pun ada..sop..sopp..sop
ting..! Idea datang !!
pastu gatal pulak tulis message cam ni


sambil taip message
memang malu gila jugak!
tapi p pakai bedak muka setebal 10 lapisan gara-gara mo minta add !
kerja gila

"abg zack..abg zack..cekewa saya tengok abg zack dah ade makwe!!"

fuh
meratapi kesedihan hati.
bertahun-tahun aku tunggu abg zack balik dari JEPUN !
alih-alih kakak tu dah dapat !

takpa..takpa..
shaheizy sam still SINGLE!!





2 comments:

Qaleshya Umairah said...

hahahha.. buang tebiat ka apa..

Emas Putih said...

hahahaha.. jeles?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com