✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, April 22, 2012

DInner Kelas DUB6B Part 1


Sementara mata aku segar ni akibat aku dah tidur tadi siang
aku mo cer apa yang jadi masa Dinner Kelas kemarin

janji jam5 lebih tapi jalan jam 7 lebih malam
pastu tunggu kawan seAvanza lagii lambat

yang kesian kengkawan lain yang dah tunggu sana 2 jam lebih di GP

sampai GP
berkumpul la kami.
meja tgk cam x cukup ja
suruh la braderr pelayan tu gabung meja kan
tapi hanya boleh gabung 3meja ja. mana muat kan

"abg..boleh sambung meja lagi? kami ramai.. x cukup ni bang?

"sorry.. peraturan di sini, x boleh gabung meja sembarangan.."

"tapi kan kami ramai ni. x cukup"

"kalo x cukup , duduklah di padang"
(sambil tersengih-segih abg tu, maknanya dia tgh bgurau)

ada sorang member ni, dia xpuas hati kena cakap macam tu
padahal kami anggap itu hanya gurauan
panas dia then berdiri terus masuk kereta

pastu, ada kawan ni, lelaki pulak macam x puas hati

"mana manager kamu??"

berderauuuu jantung aku dengan dia ni
aku jenis malas mo gaduh-gaduh lagi pun aku nampak sendiri abg tu just memain ja

pastu sepakat pindah tempat lain


Destinasi seterusnya, di Anjung Senja
tempat yang baru buka
perjalanan yang x dirancangkan..

Apa boleh buat , dah itu ja yang jadi
heheheehehe
okay nanti aku update cerita-cerita beserta gambar masa kami makan2 n jalan2 n lepak2 semalam

tunggu yaaa !!

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com