✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, April 20, 2012

Kahwin Time Study?? Ni haaa reaksi diorang









Haaaa kan da kena leter oleh Maksu , Kawan and Lecturer sendiri..
padan muka aku kan !!
gatal.. euwwwwwwwww !
Hehehe =)

3 comments:

♥ Damia Raisha (◕‿◕) said...

tapi macam best je kahwin time study kan .. mak mia pun marah kalau anak2 dia kahwin time study .. kena keje dulu bru boleh nikah..hehehe

niDa said...

hehehe.. tak pasal je kan.. tapi masa study elok fokus study je. betul bole elakkan maksiat tapi selagi yg boleh thn lbh baik thn. kwn saya kahwin ms study mcm2 die xleh bg komitmen.

bila kita wat study group or discussion die mst xleh dtg dgn alasan husband kt umah, jaga anak, mak mertua ada kt umah and etc..

so, tepuk dada tanya hati... hehe

Emas Putih said...

tu lah.. baik study ja duluu.. hehehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com