✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 16, 2012

Zack Zukhairi milik ku di pesbuk.


tengah kusyuk layan twitter kan
tengok2 bila aku cek facebook
ada orang add. aku cek la

jeng. jeng. jeng
hahahahahahhahahahahahah
heheheheheheheheheheheheh
abg zack add aku weh.
tu sebab atas permiintaan aku..
sila baca di entry INI
kalo aku x message haram kejadah abg ni nak add!
awek dia dah cantik.. dia x add wanita sesuka hatii.hehe ..




pastu..
aku dengan riak muka tersenyum-senyum tulis cam ni kat wall dia




untuk meraihkan keseronokkan
aku update status tuk wall aku..



lagi tak puas hati???
search pulak kat twitter ..
yahoooo !! ada.. follow..follow..


pastu ...................?
aku gelak sorang la..
kerja gila.  boring punya pasal.
xpa.. tengok jauh-jauh pun x apa..
kot-kot aku ni tulang rusuk dia. aku redha ja.. 
hehehe ^______^


angan-angan no satu ! itu la aku !!


4 comments:

Citra NaniZam said...

amboi happy nye dia.. hehe
byk entry sekali kluar.. berduyun duyun... rajin taip entry :)

Emas Putih said...

hahahahaha. tym boring cam ni ka..hehehe.. setakat angan2 ja boleh. blogger famous , tgk dari jauh ja.haha

Cik As said...

hehehe...Nice.. kadang2 lucu gak awk ni ye...:) Tapi stiap org pasti ada bnda2 yg happening nak d'storykan.. i like...slm perkenalan

Emas Putih said...

hahaha.. tQ salam pkenalan jugak =)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com