✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, May 2, 2012

1 Sabah Blackout


Kejadian ni jadi pada jam 3:30 pagi
aku yakin time tu mesti ramai yang study time gelap gelita
aku pun study dengan berbekalkan cahaya laptop
sebab pada pagi hari tu, ada paper exam
termasuklah paper aku
tapi nasib baik nasib badan paper aku start jam 2 petang
itu pun poli lambat ada letrik

paper sepatutnya start jam 2:30 petang
tapi that day kami lewat 15minit sebab ada masalah mikrophone.
pastu, bersorak 1 dewan tetiba letrik ada
alhamdulillah =)

Aku dengar cerita dari geng2 tadi,
apa student pengsan masa tgh jawab paper

menurut sumber yng boleh dipercayai,
perempuan tu x tahan panas
eh maklumlah xda letrik dalam dewan tu


kejadian xda letrik 1 sabah termasuk labuan ni berpunca daripada  pencawang yang meletup
itu aku dengar cerita dari facebook lah
xtau la apa kes sebenar
sebab aku lom sempat baca newpaper

well tadi pun,
masa aku p 1BORNEO, black out 1 shopping mall
berduyun-duyun orang keluar

traffic pun off, jalan raya sesak gila

tetiba dengar cerita
ada BANDUAN terlepas

Astagfirullah..
bahaya kawasan ni sebab ada 2 lagi banduan yang belum kena tangkap.
bahaya..bahaya

ok lah
tuan punya belog mo study dulu. esok paper......
wish me luck.
tq

Salam

2 comments:

dear yayah said...

gudluck 4 ur paper

Emas Putih said...

thanks syg . hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com