✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, May 10, 2012

Hasil pertama buat header dari Photoshop


Hai Asslamualaikum..

just mo share hasil yang telah memeningkan kepala sebab bermain dengan Photoshop.
Yeaaah i did it.

hari ni berjaya la buat header sendiri...
yeah walau pun x berapa cantik tapi not bad kan.
bukan senang mo buat ni.. lagi2 first time aku bermain dengan photoshop
dengan bantuan tutorial dari You Tube, maka terhasil lah ia.

esok mo cuba buat COP RASMI blog aku ni.
heheheh  =)



6 comments:

kaishin said...

cantik header tu..puzzle :)

Zura said...

teringin nk buat header sndiri tp susah nk dload photoshop

Emas Putih said...

hehehehe.. tQ u all...

putra pande said...

follow back,
http://technobasespace.blogspot.com

Vanessa said...

Haha, sy pun gitu juga mula2 buat header guna photoshop..pening nak buat :)

Emas Putih said...

hihiih mmg pening pun....

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com