✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, June 15, 2012

Diberi Amanah Menjadi Juri Contest =)



Assalamualaikum.

Hari ni diamanahkan oleh Puan Qaleshya untuk jadi juri mengadili contest yang dianjurkan.
Klik SINI kalo yang belum join okay =)

Contest yang bertajuk : 1st special giveaway contest by Qaleshya Umairah
contest ni memang menarik minat aku utk join dulu.. tapi cansel..

and  tetiba hari ni diberi amanah untuk jadi juri,
so aku xda problem dengan hal tu..

kalau aku join pun,
konfem semua terkaku dan akan teresak2 dengar story aku, kan?
baik x payah .. sebab aku pun rasa menyampah ingat dan menaip setiap hal-hal yang menyakitkan.

ok. aku dah start sibukkan diri dengan banyak hal.
sibuk kerja lagi. sibuk itu lagi dan sangat enjoy dan happy dengan kehidupan sekarang.
Alhamdulillah..

aku dah start nk skodeng2 story2 perserta.
memang best n sangat sweet =)
hehhehe
okay lah

aku sudahi dengan Assalamualaikum =)


2 comments:

Cik Pulau said...

cam best jee... nak join lah.. heee~

Emas Putih said...

hehehehehehe....... jom la join

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com