✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, June 28, 2012

Henpon Aku Kini & Selamanya


tertarik dengan entry BFF aku c Puan Muda, Aku dan Handphone ,
so aku pun mo jugak copy idea dia mo buat entry

.....start.....

Hehehee
ok
Mula-mula pakai henpon masa umur aku form 2
nokia baling anjing pon x mati ketika itu


Lepas tu masa form 4 bapa aku belikan tpon baru


lepas dari tepon hitam putih bertukar ke henpon yang ada kaler2 sikit..


Tepon di atas ni, yang aku pakai dulu ni, kaler pink. Tpon ni cepat rosak terutama bahagian ON/OFF di atas tu.. so memandangkan  2 3 4 kali masuk kedai, last2 x bnyawa

tpon di bawah ni la aku pakai..lebih kurang macam ni la hpon tu tapi x sama.
dibawah ni contoh ja sebab gambar sebenar xditemui


tpon yg aku pakai mcm di atas ni kejap ja pakai sebab tpon tu patah.
grgrgrgr belum sampai 3 bulan x silap aku pakai..
masa aku gaduh dgn abg aku, tpon aku la dia kasi patah

pastu pakai tpon cikai



Lepas ja SPM, aku tukar tepon dengan bapa aku..hehehe pakai yang ni pulak


Lepas tu, aku masuk poli.. so minat dengan pon di bawah ni.. haaa terus beli


Agak lama jugak aku pakai nokia 5300 ni..
memandangkan masa tu ada 2 simkad , so dalam masa yg sama pakai pon LG PINK.
gambar x jumpa..
tpon nokia 5300 + Lg Pink ni hilang masa tengah 'dating' dengan pakwe dulu2..
habis semua barang2 dalam beg aku tu tmasuk 2biji pon ni.


so sementara tu, aku pakai tpon ni


Lepas tu, aku kerja lepas aku habis SIJIL tu.. so beli la henpon ni


lepas tu, dapat blackberry pujaan hati dari abang aku.. yeahhh




so, henpon yang aku ada sekarang 3biji la.. henpon 3 terbaru.. maksudnya,
Blackberry + Vivaz + Nokia 2220 =)
(Nokia 2220 bagi pinjam BFF fara)


Dulu tukar2 henpon memang sebagai hobi.. 
tukar dengan bapak. dengan kakak.. dengan kawan..dengan boyfriend..

sekarang ni,
grgrgrgrgr xda la perkataan tukar2 lagi..
sungguh aku sayang henpon aku =)

So,
mencuri idea entry BFF aku memang gempak gila
well ..HAhahahahaa :D

p/s to c Puan Muda : Jangan marah2 ya sayang .. Mmmmuahh !!

ok lah. see u at next entry
Salam :)







1 comment:

Cik Syiera said...

banyaknya b`tukar anset..
syiera baru 5 kali..1st anset nokia 1100..
hehehehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com