✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, June 14, 2012

My Bro bawak Nyum Nyum Nyum at Pizza Hut

Salam. Hai. 
okay
Yang ni gambar hari tu... belum sempat mo update sebab bluetooth laptop belum install..
so hari ni baru mo update.
xtau mo cerita apa.. just sharing is caring kenangan dengan abg aku yg dah  balik Langkawi
Xtau bila lagi dia balik sini kan (Sabah)

Lama x makan Pizza Hut. Sebab x minat pun..
Orang belanja jangan di tolak. 


budak kecik ni anak buah yang paling cute yangg aku ada.
tapi anak aku nanti konfem2 la kiut2.. :p


yang pakai jaket coklat ni adik aku yang paling ganas . Menyampah ja tengok.






Yang ni pulak my sister .. Yang budak kecik tu BUKAN anak dia okay.. Kakak saku still SINGLE.. 
yang mo mgorat tu, silakan hantar resume =)



yang ni budak gedik. tengok PEACE tu konfem2 aku.
Asal gambar, tangan mesti PEACE.. itu lah yang orang complain psl aku .. kui kui kui
apa boleh buat .. style kot kan..



My sis yang n adik bongsu aku.. Ouh adik aku yg bakal study d Kuching nanti. Congrats ;p






Ouh x byk gambar.. Sebab aku busy menghayati Pizza tu untuk menikmati kelazatannya :)
okay see u at next entry ya =)
Salam.

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh tu mkn2 =p

ayut said...

wah..pizza lg.sdap aje klu org blnja kan :) jauh2 adik bradik ye.sorg langkawi,jap lg sorg plak ke Kuching.Happy Family! :)

Akulah Hero said...

semua jadi sedap bila kene sponsor..untung laa ~
http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/apps-dalam-smartphone-itu-penting.html

Emas Putih said...

tQ u All =) hehe

Nurul Iman said...

lama xmakan pizza...bestnya....yummmyummm

Emas Putih said...

hahaha mmgg sedap pon kan

Natasha said...

wahhh.. meriahnye!! ;)

Emas Putih said...

hehehe tQ =)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com