✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, July 6, 2012

Class : Adobe Photoshop Level 1 Part 2


Hai =)
Fuh penat pulak. Baru balik dari class PS la..

Hari ni datang lewat sejam
nasib baik lah tutor x marah.

Sejam aku lewat tu, aku ketinggalan ilmu buat matahari ni
tapi dengan berdasarkan buku yang diorang sedia,
Maka terciptalah matahari ni .. Pening jugak buat sorang-sorang..



Lepas buat matahari ni,
tutor ajar buat kilat pulak.. Alhamdulillah senang ja masuk ke otak.





 Dibawah latihan ke-2 buat kilat di gambar lain. Ada kaler2 sikit..


  


Pastu last sekali, kena ajar macam mana hilangkan kedut, hilangkan eyebeg,hilangkan bintik2 dekat muka.
Part ni yang aku tunggu2.. Hahaha




sungguh excited dan riang gembira rasa hati aku sebab dah tau macam mana mo edit muka ni.
lepas ni, if gambar aku semua cantik-cantik, faham-faham sendirilah. Hahaha :D

ok class untuk Photo Editing Adobe Photoshop Level is done.
Sijil pun telah dikeluarkan =)



TQ to AMC Collage, Likas and goverment yang sponser.

so,
Esok start PS Level 2 pulak. Hehehehe =)
x sabar rasanya =) 

Hehehehe. ok lah .. aku nak rest.
see u next entry =)


2 comments:

Bella Nabilah said...

bestnya..
lepas ni boleh ajar bella plak..hehe

Hafizzi Aziz said...

nice la.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com