✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, July 5, 2012

Class : Adobe Photoshop Level 1



Semalam aku nak kongsi keBEST-an ikut khusus free ni di AMC collage.
sponsor by goverment.







benda pertama yang terhasil dari pembelajaran aku semalan ialah benda ni


dan yang pasni.. muka aku ni jugakkk .. Hahaha



Lepas ni dah tau basic, baru belajar tuto dengan ABANG APIT kan..kan..kan

Hahahaha :D

ok la aku dah lambat p class ni..
bye see u later =)




2 comments:

ary_lee said...

HohohohoXD
Blaja.. Blaja.. Dan terus blaja..
3tahun ary bergelumang dengan banyak software e.g photoshop, sai, illustrator, flash..
Masih lagi banyak benda perlu dipelajari..
GOOGLE je..
Insya-allah jumpa tutornya^^

dayah SnoW Heuka said...

best kan pndi edit2 huhu.. naty leyh edit gamba sendiri ^^ jum join GA

http://www.lovemydiary90.com/2012/06/my-first-giveaway-u-can-join.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com