✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, July 9, 2012

Class : Adobe Photoshop Level 2 Part 2


Salam =)

Yeah this is the last part of my class Adobe Photoshop Level I and II

Ringkaskan entry. Meh aku share benda yang aku belajar..


Buku yang disediakan oleh AMC Collage & Gov Sponser



PC bawah ni yang aku suka. Boleh buka blog. Tapi x bole bukan Fb =)




Katak ohh katak.. Kenapa engkau yang jadi model dalam buku ni??

Ilmu pertama waktu itu.. Buat katak !!


bergegar-gegar tangan aku buat ni.
Suara aku juga yang terlantang kuat.. 

"Sir,macam mana buat ni?" 
"Sir,macam mana tadi tu??"
"Sir, boleh ulang? Lupa suda.."
"Sir, kenapa jadi macam ni?"
"Sir, yang tu macam mana buat?"



Akhirnya?? Siap juga katak aku ni.. Hahahahaha :D
Yang tangan tu kalo nampak cacat, faham2 ja la.. Yang tu auto buat sendiri!




Lepas tu, buat Handphone ni pulak.
Nampak macam senang. Agak senang jugak la. Not bad ^__^
Tapi simple ja handphone aku ni. It's okay..
mo lukis blackberry tapi macam complicated pulak.
Maklum lah baru belajar =)




Sijil pun dah dapat.




Aku enjoy class ni .. Banyak benda lah yang aku belajar.
Memang x rugi.

Khusus belum tamat. Esok dah start Webpage Design
Excited !!

k la mo out.

Salam ^__^


3 comments:

Iza Zaty said...

w'salam .
Wauu, bestnye g Kursus blaja edit kt photoshop ! :D

Natasha said...

:) bestnye ..

E'in said...

lappy e'in xleh dwnld photoshop taw.. nape ntah.. :(

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com