✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, July 24, 2012

CONTEST " Kasih Ibu Membawa ke Syurga, Kasih Ayah sepanjang Masa ! " by Qaleshya Umairah



Sila klik banner untuk matlumat lanjut =)
Due date : 24/07/12

lawak seh ikut contest yang dibuat oleh cinta hati gua c BFF Puan Muda. Mula-mula dia x bagi join, dia kata HARAM if EMAS PUTIH join.. pujuk punya pujuk.. dapat ...saja suka-suka join pon. Asal ada entry di blog. Sebab malas la mo update2 blog ni :)


Puan Muda, if ko mo tau, ni ja gambar aku dengan "boyfriend dunia akhirat" ni.

tym ni tym konvo.

the best part is when i share my happines to my lovely dad
nampak ka baju konvo aku di bawah ni?
ko tengok sapa pakai.

aku paksa bapak aku pakai baju tu
ko bayangkan bapak aku yang serius ni mau jugak pakai
Senyum-senyum ja dia.
HAHAHA :D






Tu jak gambar. Nda bole la banyak2.. HAHAHA..

tapi yang paling aku bangga la kan.. gambar pertama di atas tadi, bapa aku simpan di Opis dia.


cuba ko bayangkan hidung aku kembang berapa inci ?
Hehehehehe sayang jugak bapak aku dengan aku ;p

ok la. Daaaa Mmuah !
Sekian n Salam

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com