✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, July 28, 2012

Emas Putih DULU dan KINI :)


"wahhhh dulu ganas.. sekarang ayu suda"

"eh ko ka ni? lain suda ko sekarang"

kalau dikenang aku DULU dan SEKARANG ni lain beza
Hanya BFF aku ja tau aku ni macam mana :)

DULU

aku ni freehair.. Rambut pun panjang ke pinggang. style rambut? fuhh ikut fesyen. Ada kaler-kaler lagi rambut. warna apa? kuning? oren? pink pun pernah. Style rmbut? belah tengah? belah siring? punk? semua pun ada ja gaya aku. Pendek , panjang, rebonding, curl?
last-last aku potong pendek rambut tapi ada ekor panjang. Haha lucu ja :)
SEKARANG 
Tutup dah. Alhamdulillah..even p gerai makan di depan rumah ni pon tutup jugak :)


DULU
aku jalan macam lelaki. serius x tipu.. hahaha. percaya atau x ? kena pecaya jugak. Itu la kenyataannya. 
SEKARANG 
Jalan dah ayu sikit even kadang2 masi jugak ada sikittttttt TER-tidak sengaja tu.


DULU

baju semua lengan pendek.. baju hihop. pakai lagi seluar hiphop. kasut pun kasut hiphop tapi KALER PINK!! then di ikat scarf pink di kepala. Benda gila aku rasa.
SEKARANG
baju lengan panjang. Tshirt pon di rumah sahaja. Alhamdulillah


DULU

muka aku ni..muka bersih ja xda jerawat.. Pencuci muka HARAM la mo pakai. apatah lagi bab bedak2 muka ni. kadang-kadang pakai bedak baby ja letak di muka.Hahaha :D
SEKARANG
set mekap lengkap! kadang-kadang mekap bagi kengkawan lagi. pencuci muka pon kena wajib ada. P keluar jalan kena jugak tampal sikit2 muka ni. 


DULU
selipar Jipun ja if mau p mana-mana. Aku bukan peduli orang. Nda tau malu muka aku dulu. Pakai high heel? wowwww haram jadah la mo pakai. semua tolak tepi. Pilihan aku yang rata-rata semua.
SEKARANG

heheheh masih guna selipar rata-rata ^___^ Tapi kekadang aku pakai jugak sebab bukan semua heel yang aku sesuai pakai :) Im not choosen tapi memilih untuk keselesaan.

Tapi
yang masih kekal dari dulu sampai sekarang is minat kaler PINK!
dan paling kekal kan, kalau ketawa dengan kawan-kawan, KUAT tu. Suara aku kalah speaker surau!

P/S : Kita bukan selamanya jadi jahat. Keinginan tuk jadi baik tu selalu ada.
Berubah walau sikit. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit ^__^


8 comments:

Nur Husna Ahmad Hasib said...

Agree. Kita kita berubah sikit sikit. Tak boleh mendadak. :)

aimi.syafiqah said...

Agree . Eh same . Kita minat pink jugaklahhh :)

Emas Putih said...

Hehehe betul kan? :)

C'Jai said...

Alhamdulillah..tang tutup tu yang akak suka dan terharu...teruskan dan istiqamah..

adibahfaizah said...

waaaaa,baguslah tu :) smoga ramadhan ni dpt teruskan perubahan .. BTW pink sngat cute kan. suke jugak :)

Cik Tam Hitam said...

perubahan dr segi kebaikan itulah yg terbaik...
**ramai skrg ye suke pink....sy xsuke...hihi....selamat berpuasa!!!!

Emas Putih said...

Hehehe ;) InsyaAllahh .. a'ah PINK cute sangat :)

Emas Putih said...

hehehe tQ cik tam :)
aippp x suka pink ka? hehehe xpa2 ^^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com