✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, July 3, 2012

Lepak-Ing with Geng Keras =)


Hari ni lepak dengan geng keras masa di sekolah menengah dulu
Ting 4 n 5 dulu , di dalam kelas memang 2orang budak dibawah ni memang rapat dengan aku.
hubungan dan keakraban tu still ok sampai sekarang

Sapiri sekarang kerja di Labuan
jarang-jarang balik.. So bila da balik memang confirm keluar even sekejap ja


Piri belanja makan and kami decide makan d KFC Kota Kinabalu International Airport(KKIA)
Puan Muda ada urusan di sana, so alang-alang kan =)



uewwwwww si budak gedik di bawah ni. Hehee




with Puan Muda



Fara, future nurse, InsyaAllah























Lepak di Suria Sabah Shopping Mall












































Beg Adidas yang menawan hati.. PINK colour lagi.. huhu























Yeaaah dapat coklat KISSES dari Piri. Thank You geng..
Bila balik dari Labuan, Piri memang x lupa belikan coklat untuk kami =)





Having a great day today even sekejap ja lepak.

kawan tu penting sangat untuk kita hargai..So aku masih berpegang kepada prinsip hargai kawan =)
tapi prinsip tu ON bila kawan tu hargai kita ka x.. kan?

Macam tu lah jugak prinsip pentingkan BF.. If BF pentingkan kita, why not kita hargai right?

So, the end of the story,
Kawan dan Kekasih kedua-duanya penting =)


k. daaaa bye.. Mmmuah :)


3 comments:

Sal said...

Bestnya dapat jumpa BFF.hihi... BFF & BF sama penting, jgn lepaskan kedua-duanya =)
Btw, puan muda nampak berisi la sudah, tu petanda hidup bahagia.=)

Emas Putih said...

Hehehe memang BEST sgt kak =) Puan Muda mmg nampak gemuk... tapi belum ada isi dalam dia.. hahaha :D

CAK said...

HI...NICE BLOG..JUST BLOGWALKING http://adf.ly/9wzqt

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com