✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, July 11, 2012

Selongkar Beg Tangan Artis (!)



What ?? Artis la sangat kan..
Perasan artis ada lah.Hoho :D

tapi kan.. artis atau wanita berkerjaya, atau bujang , atau janda
apa apa la janji berjantina PEREMPUAN di dalam surat beranak,
atau pun lelaki yang transformgender a.k.a PONDAN pun akan melalui situasi yang sama =)

Apa yang sama ?

Sama macam gambar di bawah ni....

Ada ada dalam beg tangan anda??

ini dia isi-isi perut dalam beg aku =)



Benda-benda tersembunyi di dalam beg:

Handphone
Purse
Compact Powder
Blusher
Lip Balm
Jam Tangan
Gula-Gula Mentos
Plaster
Panadol
Pendrive
Broadband
Pemotong Kuku


Ni baru beg kecik.. If beg besar?? mesti macam beg doraemon kan =)
Hahahahahaha

ok itu la perkongsian malam ni..
Night Salam =)

4 comments:

Natasha said...

dlm handbag sy ade kotak.. kotak mekap satu set. x bwk, boleh hilg mud :) haha

Hafizzi Aziz said...

tudiaaaaaaaaaaaa

Masmira Masri said...

ahaaa dlm handbeg sy ade mcm2 hahahaa nnt nk update mcm nih jugak lah ahahaa mcm best plak yer


do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/ikeaidea-untuk-pasangan-baru.html

are_lin@yu said...

ayu ada buat segmen,jemputlah join ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com