✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, July 25, 2012

To Blogger SABAHAN !! Event Berbuka Puasa & Amal :)


Perhatian kepada semua blogger yang ada di SABAH ni.

Satu event berbuka puasa dan amal sesama blogger akan diadakan pada 11 Ogos 2012
di Grace Point,Sabah bermula Jam 4 petang..

Event ini adalah untuk mengeratkan silaturahim sesama bloggers yang ada di Sabah ni ..
Sempena Bulan Ramadhan Al-Mubarak ni , marilah kita sama-sama mengeratkan silaturahim dan memajukan lagi blogger yang ada di Sabah.

DOMAIN(.my) akan diberi kepada 3 blogger bertuah sponser by Hosting Rajawali

Event amal masih lagi dalam cadangan.. Siapa yang ada cadangan sila kemukakan.

Cadangan 1 
Kumpul derma ikhlas untuk Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz yang pertama di Sabah.
(Bandar Siera, Kota Kinabalu Sabah)



Setiap seorang kena bayar dalam RM20/orang termasuk Makan + T-Shirt "Sabahan Blogger"
Pembayaran T-SHirt sila berurusan dengan Mohd Billy.

Siapa yang mulia hati bagi sponser pun okay :)

Sapa yang berminat join sila PM Emas Putih II
atau sila tinggalkan jejak :)

10 comments:

Eca Dwinky Asha said...

yeah =)

Aanuar Jamil said...

alar~~ x boleh la... kk jauh sangat tu,,,

Emas Putih said...

hehehe.. KK ibukota sabah. kena buat sini :) hehe

Anonymous said...

..a.a.a.aku xda Blogger mcm mna..?????hehehheheeheh

dilladoodledat said...

aww saya blogger sabahan tp tggal di kl huhu nk pegi jugakk

Emas Putih said...

Alaaaaa rugi.. hehehe ^^

SuparMan SuaRez said...

Waaa..Best ^_^

Emas Putih said...

Jom la join ^^

Cik Purple said...

alala.. mcm mo join ni.. tp klu dis month mmg susa la mo pi kk.. T_T rugi la ndak dpt ikut.. :'(

Emas Putih said...

alahaiiiiii :) hehehehexpa next event :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com