✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, August 28, 2012

Diari-Diari Cinta


Hari ni tetiba je TER-ingat dengan benda yang melucukan jugak bagi aku.
Budak-budak punya style siotttt.

Korang ada tak Diari cinta? Ala-ala diari konon2 untuk couple?
Dalam tu semua tertulis. Start couple, kisah indah , kisah sedih, kisah meyampah, sakit hati, cemburu, and last maybe kisah clash? Hehehehehehehe 2 penulis dalam 1 buku. Perghhhhhhhh.



Aku ada je buat benda-benda ni. Dulu la zaman budak2. 
Maklumlah aku suka menulis.Meluah segala

Dan aku rasa buku tu masih ada kat rumah even dah bertahun2 lamanya.
Kenangan kan. duduk diam2 suda dalam almari tu. Tak  menjejaskan langsung apa yang ada sekarang.

Bila dipikir kan dan dikenang balik,
MELUCUKAN dan buat aku gelak lak.
Ya Allah sungguh malu aku ada Diari2 mcm tu bagai.

Sekarang tak nak buat dah.
I feel like I'm stupid person. Takde indahnya pon tulis benda macam at the end sakit yang kita rasa.

Tapi sebenanrnya best jugak ada diary-diary cinta ni. Kemungkinan besar yang ada diary ni adalah seorang yang jiwang n romantik. YA aku la tu. hohohoho tapi maybe aku dah tawar dengan semuanya.. 

well...
Peace no war. 
Sekian n Salam :)

12 comments:

Belladeone said...

oh..dulu2 saya ada,tapi jarang tulis,dh besau ni luah kat blog je.. =)

Raimi Syazwan Abdul Rashid said...

Greeting and Salam
I am probably more than happy knowing you are a follower of ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog than you will ever know. It's my pleasure to known awesome blogger like you Siti Aminah. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day!
Much more respect and Thank you again for being a follower of ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog
Regard |♌¹³|Raimi Syazwan Abdul Rashid

babycomel said...

rasa malu pulak bila terbaca kisah yg ditulis dulu2 tu.. time budak2, apa la yg kita tau kan =) hehe,

Emas Putih said...

heheehe blog is everything now ;)

Emas Putih said...

hehehe mmg malu la bila baca balik., hohoh

Emas Putih said...

:)

ct cheery said...

diary tu akn jd brg yg terindah pernah kita ada taw.
aku dulu sukew tulis diary jgk.pe aku rasa dan terjadi dlm hidup aku semua aku tulis dlm tu.
nak dijadikan citer ank sedara aku darjah 4 jumpa diary tu,dia amik part cerita dlm diary tu untuk buat karangan (homework). siyes memalukan...patut aku baca karangan dia tu mcm kenal jer..hahahaha

Emas Putih said...

aip kna buat karangan? hahaha boleh pulakk

Azriff Aziz said...

dahulu kala, diari ini pernah menjadi satu elemen penting dalam hidup seseorang untuk mencatat perkara peribadi. :)

#saya penah buat diari, petang ni tulis, malam nanti dah hilang dah diari tu..tak tau letak kat mana. 2,3 biji diari sebulan.hehehe

MISS Z BERCELOTEH said...

hangat2 tahi ayam ja mo tulis diari ne.. muala2 semangat.. last2 terbiar huhuhu

Emas Putih said...

hehe pergh 2 3 biji sbulan. careless ni

Emas Putih said...

hehehe biasa la tu. bukan smua rajin :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com