✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, August 23, 2012

Episod Lebaran Raya 2012


Salam Aidilfirti :)

#Mood raya still running#

Sebelum terlambat, aku nak ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin". 
minta maaf sekiranya ada yang terguris perasaan secara langsung atau tidak langsung.
Hehe. Raya korang camne? ok tak?

Raya tahun ni biasa2 je. Takde gambar raye dengan family macam last year.
P lawat kubur arwah mak aku pun lambat jugak. Kuih raya pon x siap.
tapi penat jugak raya tahun ni. Banyak berjalan dari duduk ruma.Yippppi :)

Meh skodeng gambar2 raya aku tahun ni. Tak banyak. Sikit je :)

1st day raya :)



2nd day raya :)





3rd day raya :)







4th day raya :)



"Setiap gambar ada lagu" bak kata Yuna :)

Ni la perjalanan raya aku yang tidak berapa best pon.
Banyak duduk rumah. Nak ngorat pon susah hahaha :D

Raya belum berakhir. Banyak tempat lagi lom pegi :)

will update it later  :)

Bye! Salam ^_____^


26 comments:

Andrie Whe said...

"Setiap gambar ada lagu" : Kok ga ada suaranya? :D

Salam kenal ^^

eesyaLavigne said...

selamat hari raya kak

jihah jimur said...

selmat hari raya Aidilfitri ^^

syakirah izwanie said...

Selamat Hari Raya :D Enjoy your eid with your family.

Ezy Chiaki said...

selamat ari raya!

Emas Putih said...

slm knal :)

Emas Putih said...

mat raya dik :)

Emas Putih said...

slmt raya aidilfitri :)

Emas Putih said...

thanks :)

shidaR said...

alorrr comel2 heheee..selamat hari raya uzu :)

سو هايده said...

Selamat Hari Raya Emas Putih... salam kenal dr sy..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Sue PeLik said...

selamat hari raya!!!! :))

Emas Putih said...

slmat raya :)

Emas Putih said...

slmat raya shida :)

Emas Putih said...

slmt hari raya. slm knal jgak :)

Emas Putih said...

ok :)

Emas Putih said...

slmt raya sue :)

Cendol said...

beraya sakan nmpk.hehe raye cendol biasee2 saje

CikNana said...

SELAMAT HARI RAYA..SAYA FOLLOWER BARU.MARI BRAYA K BEAUFORT..:)

Emas Putih said...

hehe xde la sakan sngt. biasa je :)

Emas Putih said...

slmt raya. saya baru balik dari beaufort ptg tadi :) agak lmbat tgk komen ni :)

Isabel Diaz said...

slmt hari raya :)

Mr. Firdaus Windey said...

Slamat hr raya... Chumel... *wink3*

Emas Putih said...

slmat raya :)

Emas Putih said...

slmat raya :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com