✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, August 13, 2012

Iftar Bersama SABAHAN BLOGGER :)

Assalamualaikum.
Alhamdulillah Berbuka puasa bersama blogger sabahan pada 11ogos2012, sabtu lalu berjalan dengan lancar. 
Ada yang datang dari jauh semata2 mau datang berbuka puasa bersama. Terima kasih yang tidak terhingga.

Meh nak kenalkan pencetus idea untuk mengumpulkan sabahan blogger ni..
ce teka ce teka sapa? Hehehe Mestilah aku (Emas Putih)!! 


dan penyokong kepada idea aku ialah Mohd billy :)


Agak awal sampai di Grace Point, Sembulan,
layan benda ni dulu :)





Sesi perbincangan perancangan membuat website baru :) 
bersama sponser domain, Hosting Rawajali , yang tengah pegang laptop tu..



blogger jantan macho. Hahaha



Blogger perempuan comey2..




FaraItay 




With Eca (baju merah), owner http://ecadwinkyasha.com/



Ready for berbuka puasa. borak-borak dulu :)







Lepas kenyang berbuka, semua pun transform pakai baju yang comel ni.



Ini lah blogger yang hadir..Yang bukan blogger pun turut hadir :)
jadi tukang gambar :) Thanks










Hehehe terima kasih kepada semua yang hadir. U all memang sporting..
Thanks kepada sponser , iaitu Hosting Rajawali , Mohd Billy dan Yati Bengy :)
dan Thanks a lot to designer baju kami ni, FizGraphic.com :)

P/s : jumpa lagi next gathering :)

16 comments:

miz ruha said...

bestnya berbuka ramai2...

Waalid5035 ™ said...

meriah!

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

wehuuu...bestnya...
last minit ada prob. trus nda dpt join :(

Iam Yanty said...

nak ikut! hihi

Ismi Iman said...

beznyer emas putih ^_^

adibahfaizah said...

Meriahnyer !!! btw nice t-shirts :D

Emas Putih said...

hehehe thanks :)

Emas Putih said...

thanks :)

Emas Putih said...

yaka? oh nda apa ba :)

Emas Putih said...

hehehe :)

Emas Putih said...

mmg best ..hehe

Emas Putih said...

hehe thanks :)

Nelly The Strange said...

comel !
:)

Emas Putih said...

thanks..

Eika Zalikha said...

Assalam..saya new dlm berblog nie.. new jgk di sabah..leh ke join group sabahan blogger nie?? mcm mana??

Emas Putih said...

wskmslm.. Boleh je :) join kat sini https://www.facebook.com/groups/344903428922628/ . nnt next event kami invite

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com