✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, August 15, 2012

Ye, Emas Putih dah pakai DOMAIN :)


Salam semua :)
heee sihat tak? Tanya2 u all sihat ke tak act macam artis je. perasan sungguh :)

ok berbalik kepada tajuk di atas, ada beberapa blogger dah tegur menegur pasal hal ni.Hehe
Perasan je korang kan. Hehehe

YA memang aku dah pakai DOMAIN (.my)



sebenarnya nak diam je, biarkan orang nampak sendiri.
Sebab ye la.. follower tak ramai mana tapi dah pakai domain. Tak sesuai langsung.

Domain .my ni aku dapat masa berbuka puasa bersama blogger sabahan minggu lalu.
Aku nak sangat pakai .com tapi dah kena sponser, terima je la kan :)

dulu link url ni pakai ni http://kisahemasputih90.blogspot.com/
sekarang dah pakai ni http://www.emasputih.my/
kedua2 link berfungsi. Link lama akan direct ke link baru :)

Apa pun, berterima kasih kepada sponser Hosting Rajawali kerana cabut no bertuah itu.
Siapa-siapa nak pakai domain boleh la kontek beliau ye.

Thanks. k bye Salam.


8 comments:

azri johan said...

wah tahniah dah guna domain sendiri.. bila lak nak pakai hosting sendiri? sy ada buat giveaway hosting free, kalau minat leh la join :)

Emas Putih said...

Hehehe :)hosting sendiri? penting je rase. xpe nnt sy join eh :)

Duckface said...

waa untunglerrr. haha

Emas Putih said...

thanks :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah2 ;)

miz ruha said...

waa,, tahniah! tahniah! tahniah!!

Emas Putih said...

hehe thanks :)

Emas Putih said...

thanks :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com