✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, September 13, 2012

Aku Memang Kaki Snap :)


Assalamualaikum.



Aku pon x tau mo update apa. Sejak domain masalah dan kembali ke blogspot ni,
xda mood pulak update blog.

So mo tayang muka yang act comel ni. Hehehe ^___^
Kerja kalau boring. Macam ni la :)

Tapi yang best tapi ada member ajak outing hujung bulan ni. Yehaaaaa ! Sangat suka!
Pick's Foto Photography  <---Meh like page dia :)
newbie kot :)

Hehehe ni je la :) See u next entry InsyaAllah. Bye :)

P/s : Sapa perasan aku senyum namnpak gigi? Heeee first time senyum nampak gigi.
maklumlah dah kena puji, aku tunjuk gigi sikit :)

18 comments:

Hafizzi Aziz said...

haiii :-)

Emas Putih said...

haiii hahaha :)

Fieza Ghulam said...

comel2 :)

new entry:
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/09/hati-perempuan-mmg-sgt-lembut-kan.html

singgit said...

eh? apesal comel sangat nie?

Emas Putih said...

Thanks :)

Emas Putih said...

heheeh :)

cci said...

comelnya dia..^_^

Emas Putih said...

thanks awak :)

sal ya said...

ni mesti nampak gigi secara tak sengaja ni.

CikNana said...

comel bah kau nie.hhehee

Emas Putih said...

Hehehehe TER-sengaja jugak :)

Emas Putih said...

Thanks :)

zakie 11 said...

amboi bah......tayang muke jewww

Emas Putih said...

hahaha :D sekali sekala dik :)

shidaR said...

comel2 heheee :D padan org tu syg kan heheee :p

Emas Putih said...

hehehee :) ade2 je shida ni :)

pha is said...

muka heppy je.. ni mesti ada apa2...

Emas Putih said...

Hehehe :) happy always la :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com