✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, September 30, 2012

Alhamdulillah.. Tahniah BFF Della !!


Assalamualaikum . Tak jawab dosa. So sila jawab :)
"waalaikumsalam"

Alhamdulillah, Hari nak cerita yang HAPPY STORY tentang persahabatan.
Aku yang bahagia dengan 4orang BFF aku sejak 12tahun yang lalu. Amacam? Sweet tak tempoh kami berkawan? Hehehehehehe.

kali ni nak cerita yang BFF sorang ni ada "orang baru" dalam hidup dia.
Wahhh engkau della dalam diam kan. Hehehe

Berita suspen ni timbul bila orang buat gempak kat FB !!


Hahaha okay aku bukan busy body. Tapi I care every little things about my BFF's.
Diorang la half of my nyawa walaupun diorang anggap husband/tunang/bf more important than me. I don't care lah. Yang penting, mereka Sahabat dunia akhirat.

So aku pun bila dengar berita sorang lagi yang dah dapat orang baru. Sedih la rasanya.

"alaaaaaa. aku ngan Fara ja yang membujang ni."
monolog dalam hati yang sedih je aku rasa. Terus lah diri ini tertanya-tanya, "bilalah turun aku ni?"..

Hahahaha. sedih ja rasa kan. TAPI dalam kesedihan ni. tetiba TERBUKA RAHSIA yang sebenarnya???


What?? KAKAK IPAR BARU??!!
Terus terpekik-pekik geram la dengan kawan sorang ni. Hahahahahaha !!
Selalu buat aku suspen. memang dia nak kenakan aku la tu. Hahahaha :D

"ok selamat. geng bujang still 3orang"

Yang kenakan aku ialah Jun atau Puan Qalesyha Umairah . Dia blogger jugak. nak tau? Klik SINI .
Nak tau tak sapa Della?? Ni haaa dia gambar kat bawah :) geng paling comel. Future Ustazah. Still single. Nak ngorat sila tinggalkan jejak. Hahaha :D


ok sekian tuk hari ini. Salam :)

P/s : "Puan Muda !! Ko tunggu turn aku pulak kenakan ko ok?". haha


7 comments:

Muhammad Muchlis said...

saya ngerti maksudnya, tapi agak-agak kurang paham.. hehe

salam dari Indonesia. :)

Santan Manis said...

Emas Putih bila plak nak langsungnya?kehkehkeh... Btw Anda di TAG!!! nak tahu sebab apa? Jemput singgah ke blog :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah juga ..

NoEn said...

tahniah untuk della...insyaAllah cik emas putih akan menyusul

Everything's Everythings said...

Hahaha xpe2 ad rezeki esok2 turn kau plak ^^
nk terjah la blogger tu ;D

Solehah Shamsuddin said...

wah bila awk nk kwin pula? hehe

shidaR said...

wahhh tawennnn ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com