✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, September 23, 2012

Dulu [dot]my Sekarang dah [dot]com :)


As Salam :)
Selamat berhujung minggu buat anda sekalian :)

Hehehe. Happy lak aku ari ni. tengok tajuk pun u all dah tau tahap ke-Happy-an aku hari ni.

Meh nak cerita..
Macam ni, dulu aku pengguna [dot]my tapi x sampai sebulan ada masalah pulak.
Pastu sponser yang tukar domain baru ke [dot]com.



Dah berapa minggu aku tunggu domain [dot]com ni tapi ada masalah pemasangan lak.
Error entah papa. Tapi sponser kata server dah ok.

Alhamdulillah.. sekarang dah bertukar :)

Kepada sesiapa yang tertekan link www.emasputih.my tapi ERROR tu, sorry la pulak ye.
Sekarang dah pakai www.kisahemasputih.com :) So don't worry link lama yang ni www.kisahemasputih90.blogspot.com akan direct terus ke link yang baru..

Yang nak pasang domain tu, sila la berhubungan ngan Hosting Rajawali ya :)
Servis yang cekap dan harga boleh tahan :)

p/s :Finally I'm [dot]com user :)


9 comments:

Komunitas Blogger Kalimantan Selatan said...

Selamat ya kawan dengan domain barunya

MRie RNie said...

As Salam, rasanya awak patut tukar url kat dashboard Nuffnang. Sebab iklan tu akan error sebab url blog tak sama dengan yang diset di dashboard nuffnang. dan ianya akan merugikan anda.

PaPa Blogger said...

Respek btul bile org guna dot com ni... Hehe tahniah

shidaR said...

nice dear :)
nnt tukar nuffng nye kod erro tu hehee :)

Emas Putih said...

xpandai tukar. hehe

Emas Putih said...

Hahaha. xde la :)

Emas Putih said...

ye. Thanks :)

Emas Putih said...

Thanks :)

miz ruha said...

tahniah~~
baru hari dapat jenguk ke sini...
perasan2 dah ber dot com.. ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com