✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 25, 2012

E-Novel : Sungguh, Aku Cinta Kamu


As Salam and Selamat Petang.

hehe. Even line tenet sangat la menyampah hari ni, xleh buka Facebook segala tapi boleh pulak buka blog ni. Ni haaa masa berBlogwalking tapi terjumpa 1 blog ni. Dalam tu ada E-Novel.

Aku kalo bab novel ni memang suka la. Lagi-lagi E-Novel. X perlu la buang duit nak beli Novel. Ngee :)

Novel yang aku tersempak ni tajuk dia Sungguh, Aku cinta kamu. Memikat hati betullah tajuk dia. Pandai penulis ni cari tajuk. Aku dah baca semua bab2 ni. Not bad jugak la. Ada la rasa masuk ke alam novel sekejap. 

Yang berminat nak baca e-novel tu meh skodeng kat SINI .
Dia baru dalam penulisan so if ada yang x kena silalah tegur dia ye. Boleh improve e-novel dia ni. Mana la tau kan novel dia boleh masuk Alaf 21 kan. Ngeee. ok Semoga dipermudahkan dan murah rezeki untuk dia. Amin. Waiting 4 next episode!! 

Well,
Selamat membaca ye. :) 

Salam :)

6 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahahhaaaa...tq 4 shering.cik pon kakitanganketiakhidong dan sume lah yang sekutu dgn nye.ta ble tgok novel,mesti nak bace^^

Emas Putih said...

hahah ok kita geng :)

Muhd Nur said...

salam.. thanks for sharing.. aku kurang minat bc novel, tp member aku yg lelaki ada juga yg minat novel. nanti aku syor kat diorang.
btw, 1st time jejak kaki kat sini. :)

Cahaya Faliya said...

Salam..thx sudi berkongsi cerita dengan kwn2 y lain..heheh...segala nasihat boleh diberi asalkan tidak terlalu m
'menghentam' sy ye? sy pn de perasaan sedih..hehe..nt de next entry, jgn lupa singgah ye.. and komen!

TQ ^^,

Emas Putih said...

wskmslm. Hehe thanks :)

Emas Putih said...

hehehe okay :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com