✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, September 22, 2012

Happy Birthday To Me on 21September2012


Asslamualaikum :)

Hai :) Ngeeeee ^_______^ #sengihpanjang#

Kelmarin kan.kan.kan.. Kan kelmarin Birthday aku. So...Aku nak berkata-kata jap :) Hehe


Alhamdulillah aku pun still bernafas pada usia aku yang ke 22 Tahun :)
ok tak tua mana pon. Still muda masih :) ok.

First at all, Thank You pada semua yang terlibat yang wish birthday aku :)
Macam-macam cara u all wish. Ada yang kat SMS, ada yang wish kat FB, Twitter, BBM and Skype pon ada . Hahaha :D

Alaaa dah kena wish kan memang la aku tersengih-sengih kan.
Happy kot. Lagi happy orang yang ingat birthday aku tanpa tengok kat FB. Sangat x sangka kawan karib yang dah hilang jejak akhirnya wish birthday aku before my birthday. Wah salut I sama U ni.

Ada yang lupa birthday aku. Sedih gila sampai sekarang. Yang rapat lagi tu. Ni yang buat aku nak merajuk ja rasa..Tak minta hadiah apa pon, just ingat and wish dah cukup.. :) Apa pun, It's okayy :)
Thanks atas nyanyiannya :)

And, on that day, my cuzzy lak macam biasa bawak makan kat Home Restaurant and Cafe dengan sepupu yang lain. And Thanks kak tuk Kek Secret Resepi . Tadi baru habis makan. Sedap :)



Sponser utama. Hahaha :D Kak Yah and her husband, Abg Mek :)

Aiyie & Maksu :)



 And...... This is Birthday Girl :)




Hehe.. Ni la kisah di hari lahirku. Xda benda yang istimewa pon. Xda acara simbah tepung. Xda telur kena kat muka. Last year awesome sikit kot sebab kejutan sikit dari kawan-kawan. Thanks for it.
Nak tengok entry birthday aku last year sila baca kat SINI :)

Malam ni sepatutnya ada BBQ kat kampung tapi dah balik rumah awal. Grgrgrgr rugi :'(

Anyway, walau sekcil usaha anda semua yang mencerikan hari ku kelmarin,
amat dan sangat dihargai :)

Thanks sesangat :)

Love you all :)

21 comments:

Nurakmaniza said...

happy birthday dear :)

timm_bill said...

happy belated besday..rmainye kwan2 buln 9..

Nurul Iman said...

semalam pun bfday slh sorang kwn rpt sy...wish u hapy belated bfday

miz ruha said...

happy birthday!!
may Allah bless you..

psst:muda dari sis ni.. ^_^

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Happy Belated bufday! Wah sama bulan bufday kite ya..;)Please support saya dalam competition peringkat akhir ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

Solehah Shamsuddin said...

happy birthday, awak :)

Komunitas Blogger Kalimantan Selatan said...

Happy Birthday, fotonya cantik

Ahmad Saadillah said...

kunjungan dimalam hari....

komentarin artikel in ya...

http://www.timkomte.com/2012/09/traffic-pengunjung-rumahku-turun.html

♥ ĂϊĐα ♥ said...

selamat mneyambut hari kelahiran. moga panjang umur n dimurahkan... =)

zainatul abu bakar said...

happy birthday :))

Emas Putih said...

thanks :) hehe

Emas Putih said...

syg pun ramai yg btday bulan 9. anyway thanks :)

Emas Putih said...

hehe thanks :)

Emas Putih said...

hehehe :) Amin. Thanks.

pssttt sy muda ok ;) hehe

Emas Putih said...

Thanks. ok jap lg jenguk :)

Emas Putih said...

terima kasih :) hhehe

Emas Putih said...

hehe thanks :)

Emas Putih said...

:)

Emas Putih said...

InsyaAllah amin.. tahankss :)

Emas Putih said...

thanks :) hehe

ct cheery said...

happy birthday dear..:)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com