✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, September 15, 2012

Ini Kampung Ku Yang Awesome!


Salam :) Hai u all. Morning  ^_____^
Hari ni mo update pasal kampung aku. Eleh mentang-mentang sekarang duduk kampung kan.
Yelaaa nak promote sikit tempat asal arwah mak aku, Bongawan,SABAH

Tempat aku nak promote ni, di pantanipaling awesome , Pantai Kenangan Bongawan yang x jauh dari rumah kazen2 aku dalam 10minit naik motor/keta , naik basikal aku x tau berapa minit.

its begin here :)





Cantik kan??? Bersih ja pantai ni. Setiap hujung minggu atau cuti sekolah konfem ramai yang p sini :)





Yang benda pink tu aku lupa dah nama dia. Tapi best kan benda tu ada di Pantai Kenangan ni.
Memeriahkan lagi pantai tu :)

Ini konfem la AKU !! Hehehehe peace sokmoo :)



Ce teka mana satu kaki aku? Sapa dapat jawap aku bagi topup rm5 !! 
Yang di haramkan menjawab ialah orang yang ada dalam gambar di bawah. Hoho Jawap cepat !!


13 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

cntiknya pantai..kalah batu feringgi

erra vroom said...

hahaha kaki yang pakai inai tu kan :)

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

㋡ Aku pun ✌ jugak

Azee Hana said...

kakaki yang belah atas tu kot...beznye pegi pntai..sonoknye.....

kumpulan informasi terbaru said...

waaahhhh mantep fhtonya ni

uMie_cHan said...

mau pegi juga 1 day nti ;)

Cik Laure Weng said...

wah..sumpah awesome..
best2...nk jugak lah kan/tp kampung xde...haha

dh lama tak jenguk sini... ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaaaaaaa meriah der...

AkmaFaizal said...

kaki yg pkai sipper bertali grey tu kot...aduhai..syioknye kg ade pantai...sejuk mata memandang :)

pha is said...

lawanya pantai... ombak halus je..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

da lama xp pntai.. kaki awok yg pakai inai tu kannnnnn

Zierwa Zainal said...

cntiknye pantai.. x de kotor pun.. huhu

shidaR said...

cantik kaki demo heheee ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com