September 15, 2012

,

Ini Kampung Ku Yang Awesome!


Salam :) Hai u all. Morning  ^_____^
Hari ni mo update pasal kampung aku. Eleh mentang-mentang sekarang duduk kampung kan.
Yelaaa nak promote sikit tempat asal arwah mak aku, Bongawan,SABAH

Tempat aku nak promote ni, di pantanipaling awesome , Pantai Kenangan Bongawan yang x jauh dari rumah kazen2 aku dalam 10minit naik motor/keta , naik basikal aku x tau berapa minit.

its begin here :)





Cantik kan??? Bersih ja pantai ni. Setiap hujung minggu atau cuti sekolah konfem ramai yang p sini :)





Yang benda pink tu aku lupa dah nama dia. Tapi best kan benda tu ada di Pantai Kenangan ni.
Memeriahkan lagi pantai tu :)

Ini konfem la AKU !! Hehehehe peace sokmoo :)



Ce teka mana satu kaki aku? Sapa dapat jawap aku bagi topup rm5 !! 
Yang di haramkan menjawab ialah orang yang ada dalam gambar di bawah. Hoho Jawap cepat !!


Share:

13 Sila Komen:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

cntiknya pantai..kalah batu feringgi

erra vroom said...

hahaha kaki yang pakai inai tu kan :)

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

㋡ Aku pun ✌ jugak

Azee Hana said...

kakaki yang belah atas tu kot...beznye pegi pntai..sonoknye.....

kumpulan informasi terbaru said...

waaahhhh mantep fhtonya ni

uMie_cHan said...

mau pegi juga 1 day nti ;)

Cik Laure Weng said...

wah..sumpah awesome..
best2...nk jugak lah kan/tp kampung xde...haha

dh lama tak jenguk sini... ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaaaaaaa meriah der...

AkmaFaizal said...

kaki yg pkai sipper bertali grey tu kot...aduhai..syioknye kg ade pantai...sejuk mata memandang :)

pha is said...

lawanya pantai... ombak halus je..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

da lama xp pntai.. kaki awok yg pakai inai tu kannnnnn

Zierwa Zainal said...

cntiknye pantai.. x de kotor pun.. huhu

shidaR said...

cantik kaki demo heheee ^_^