✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, September 5, 2012

Innalillahwainnalilahirojiun. Takziah Buat Kami Sekeluarga :'(


Assalamualaikum. Salam Rabu.

Kelmarin 4 September 2012 bersamaan hari Selasa, kami sekeluaga di kejutkan dengan berita yang sedih + pilu + sayu yang mana one of our family telah kembali keramatullah kira-kira jam 2 lebih.


Makcik aku ni, kakak kepada arwah mak aku..

Beliau dah lama sakit. Ikutkan cerita since last year. Sakit canser x silap aku.
Baru-baru ja dia hilang selera makan dan jatuh sakit teruk..

Raya hari tu, sempat jenguk makcik aku ni siap aku salam je tangan dia.
Nda sangka pulak, beliau pergi kelmarin.

Takziah buat semua ahli keluarga.

Sebenarnya kelmarin, hajat mo balik ruma (sekarang di kampung), tapi dah dapat berita camni,
kena stay la sini dulu sampai kenduri 3 hari.

P/s : Apa pun, yang pegi tetap pergi. Yang masih hidup akan pergi satu hari nanti. Itu yang pasti.

AL-FATIHAH

21 comments:

aku eryati said...

takziah..

MiSS STYPAYHORLIKSON ♥ said...

takziah....

haz said...

salam takziah ye.. Al-Fatihah

laskar pelangi said...

takziah untuk keluarga arwah.
semoga di tempatkan dikalangan orang2 yg beriman

Ira said...

takziah.. semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 soleh..

Rosidah Binti Muhamad said...

Takziah..

Ismi Iman said...

takziah dri iman kak...kdg2 ALLAH hilangkan sesuatu yg kita syg untuk kita lagi bertambah kuat.smge roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan yg solehah

Ezy Chiaki said...

takziah..
=(

Emas Putih said...

Thanks :)

Emas Putih said...

makasih.

Emas Putih said...

tQ :)

Emas Putih said...

Amin Ya Rabbal Alamin.

Emas Putih said...

Thanks.

Emas Putih said...

Ye mybe :'(

Emas Putih said...

Thanks :'(

Emas Putih said...

Amin :)

Wanie Affandi said...

takziah.. moga dia ditempat yang beriman.. amin ya Allah..

Leeza Metachi said...

Takziah . sabar byk2 .

Emas Putih said...

makasih. Amin..

amirahramli said...

al-fatihah~

eiqa azra said...

tahziah.. al fatihah..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com